FOTO: Uređenje Parka prisajedinjenja skoro završeno

Park prisajedinjenja između dve zgrade Muzeja Vojvodine, biće završen u narednih nedelju dana.
FOTO: Uređenje Parka prisajedinjenja skoro završeno
Foto: 021.rs

Kako se uverio reporter 021.rs, radnici rade na parternom uređenju, a sređuju se i zelene površine, tako da je izvesno da će se ispoštovati rok za radove, a to je 16. novembar.

Ukoliko i bude kašenjenja i probijanja roka, sve ipak mora da bude gotovo do 24. novembra, kada sledi otvaranje Parka i Muzeja prisajedinjenja koji će biti deo Muzeja Vojvodine.

Podsetimo da se uređenje ove parkovske površine finansira preko Uprave za kapitalna ulaganja Vojvodine sa 38,2 miliona dinara sa PDV-om.

Projektom rekonstrukcije je bilo planirano da prostor za istrčavanje pasa bude malo pomeren u odnosu na to gde se ranije nalazio, i biće opremljen novom opremom. Takođe, biće  uklonjen beton koji je služio kao privremeni parking,  staze i deo platoa će biti behatonirani, dok će zelene površine biti povećane i biće zasađeno dodatno drveće.

Planirano je da se u ovom parku održavaju koncerti, tribine i drugi kulturni događaji.

  • VladaN

    08.11.2018 11:38
    Ma jeb...Vas....
    ...prisajedinjenje. Zar je zbog toga moralo da se posece zdravo 50 godišnje ako ne I starije i zdravo drveće? ?
  • mirko

    07.11.2018 17:33
    samo beton beton i beton
    konačno novi park
  • profesor

    07.11.2018 17:27
    pitam
    Pitam već po zna koji put: zašto je posečeno pet divnih, starih (60 godina) i zdravih stabala u Parkiću da bi se mirno i bahato behatoniralo? Zar to drveće nije moglo da se prisajedini onome što će se slaviti?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti