Kako se troši novac iz budžeta za životnu sredinu u Novom Sadu?

Razgovor na temu finansiranja zaštite životne sredine u Novom Sadu održaće se u četvrtak, 22. novembra u prostorijama OK kluba Kancelarije za mlade, na prvom spratu Spensa.
Otvorenu diskusiju organizuju "Inženjeri zaštite životne sredine" sa željom da informišu prevashodno mlade o procesima donošenja odluka i osnaže ih da se uključe u razvoj javnih politika usmerenih na zaštitu životne sredine i održivi razvoj.
 
Učesnici će dobiti priliku da saznaju koje potrebe ima grad Novi Sad kada je u pitanju unapređenje životne sredine, kako se prikuplja i troši "ekološki" dinar u Novom Sadu, odnosno koliki su i kakvi prihodi i rashodi budžetskog fonda za zaštitu životne sredine Novog Sada. 
 
 
Mladi će moći da se informišu i o programu korišćenja sredstava ovog fonda, kao i da daju predloge na koji način je moguće uključivanje građana i građanki u njegovo donošenje.
 
Razgovor će voditi Msc Igor Jezdimirović, predsednik udruženja "Inženjeri zaštite životne sredine".
 
Program je namenjen mladima od 15 do 30 godina, a zainteresovani mogu svoje učešće da potvrde na mejl izzsns@gmail.com. U prijavi je potrebno navesti ime, prezime i kontakt telefon.
 
Razgovor počinje u 10 časova.
  • ALAL VERA

    20.11.2018 13:05
    LEDENA ŠUMA
    7 000 000 Ovog puta!Za Uništavanje Životne Sredine!???
    Od strane Grada!????

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti