Slaba prohodnost auto-puta Beograd-Novi Sad

Sneg je napadao na auto-putu Beograd-Novi Sad i saobraćaj je otežan i usporen.
Slaba prohodnost auto-puta Beograd-Novi Sad
Foto: Pixabay
Kolona vozila ka Novom Sadu ide desnom trakom brzinom od oko 60 na sat, dok je leva traka skoro u potpunosti zavejana, te je nemoguće preticati, javio je reporter Bete sa lica mesta.
 
Pojedina veća vozila, autobusi i kamioni, uspevaju da se kreću i levom trakom auto-puta, a za njima poneki automobil.
 
Zaustavna traka je potpuno prekrivena snegom. Od izlaza iz Beograda, pa do Novog Sada nije vidjeno nijedno vozilo zimske službe, a nisu primećena ni na izlazu sa auto puta u Novi Sad.
 
Isto stanje je i u suprotnom smeru, iz Novog Sada ka Beogradu.
 
Sneg je napadao i na mostu auto-puta kod Beške.
  • Nt

    15.12.2018 03:43
    Večeras smo stigli iz Subotice, autoputem. Do Feketića se bar vidi da su čistili, od Vrbasa do Novog Sada jedno vozilo zimske službe u smeru prema Subotici,a prema NS ništa. Osim izletanja sa puta kamiona i automobila. Bila sam u strahu da ću se sresti sa Vučko. I biti prinuđena da skrenemo sa teme
  • Niko bitan

    14.12.2018 20:50
    /
    "Sneg nije iznenadio putare".... ma jook
  • Janko

    14.12.2018 19:35
    Grtal'ca
    Jedna kamion na autoputu cisti zaustavnu traku... Kod Banovaca... I jos jedan negde usput ka NS... I to je od zimske sluzbe na autoputu trenutno. Ziveli iznenadeni putar!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

FOTO: Ovako će izgledati crkva kod Štranda

To što ni regulacioni plan nije usvojen, ni zemljište prodato Srpskoj pravoslavnoj crkvi ne sprečava krugove bliske Eparhiji bačkoj da dele fotografije projekta crkve kod okretnice Štranda.