Radovi završeni, vodosnabdevanje u Novom Sadu i prigradskim naseljima normalizovano

JKP "Vodovod i kanalizacija" je saopštio da su kompletni radovi na spajanju dovodnika preko novog Žeželjevog mosta gotovi, te se sve restrikcije u vodosnabdevanju obustavljaju.
Radovi završeni, vodosnabdevanje u Novom Sadu i prigradskim naseljima normalizovano
Foto: Pixabay
Iz "Vodovoda" se zahvaljuju "svim sugrađanima  na strpljenju i razumevanju zbog kompleksnih i zahtevnih radova koji su neprekidno trajali i doveli do restrikcija vode, da bi se posao što pre uradio".
 
"Takođe, zahvalnost dugujemo našim sjajnim kolegama iz JKP "Vodovod i kanalizacija", kao i izvođaču radova čiji su radnici u borbi s vremenom, vremenskim uslovima i tehnički komplikovanim poslom uspeli da odgovore izazovu i završe posao pre garantovanog roka", dodaje se u saopštenju.
 
Kako naglašavaju, u toku je stabilizacija sistema, tako da je moguće da pojedina domaćinstva i dalje neće imati vodu. Ukoliko se to desi, potrebno je da to prijave Kontakt centru na "Vodovoda" na mejl kontakt.centar@vikns.rs, napišu svoju tačnu adresu i kontakt telefon kako bi nadležni poslali ekipu na teren.
 
Podsetimo, restrikcije u vodosnabdevanju počele su u sredu 12. decembra, kada nije bilo vode u pojedinim delovima grada, prigradskim naseljima i na višim spratovima nekih zgrada.
  • Djoka

    17.12.2018 14:29
    @Srbin Bacvanin
    To je komunalna koalicija SNS-SPS-LSV, hahaha
  • Srbin Bacvanin

    17.12.2018 00:06
    Dole koalicija SNS-SPS-Liga....
  • /

    16.12.2018 17:56
    /
    bili idol je opet odsvirao koncert
    da nije snega ne bi jos pustili vodu

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti