FOTO: Kreirajte ambijent po svom ukusu u novoj "Led dekor rasveti"

Jedinstvena specijalizovana prodavnica "Led dekor rasveta" otvorena je u Novom Sadu, u Rumenačkoj 148a, preko puta Merkura.
FOTO: Kreirajte ambijent po svom ukusu u novoj "Led dekor rasveti"
Foto: 021.rs
Prateći najnovije trendove u LED osvetljavanju, ova radnja nudi širok asortiman proizvoda, pomoću kojih možete da kreirate ambijent po sopstvenom ukusu.
 
"Led dekor rasveta" u ponudi ima svu vrstu moderne rasvete, prilagođenu najrazličitijim namenama, led rasvetu i sijalice svih oblika i jačina, led reflektore, led panele, led trake, led napajanja i to sve po povoljnim cenama.
 
Iz ponude se izdvaja program za dečije sobe: lusteri za decu, plafonjere, dečije stone lampe za radni sto, zidne lampe za decu, sve ono što će mališanima učiniti njihov kutak posebnim. 
 
Uz "Led dekor tim" možete da opremite svoj stan, kuhinju, trpezariju, kupatilo, bašte, firme i lokale. Imaju i velik izbor spoljne i unutrašnje rasvete, podnih lampi različitih boja i oblika i sijalice sa dimerima, te možete svetlo podešavati po sopstvenom nahođenju.
 
Kako objašnjava vlasnik Risto Pajić, u njihovoj radnji akcenat je na optimalnom odnosu cene i kvaliteta.
 
"Naša radnja namenjena je nabavci i prodaji sve vrste rasvete za domaćinstva i poslovne prostore. Imamo i sve vrste plafonjera, visilica, spot svetiljki, dekorativne led sijalice, potom najrazličitije lampe: zidne, podne i stone, sve ono što je potrebno u današnje vreme jednom stanu i domaćinstvu da bi bilo dobro osvetljeno", objašnjava on. 
 
Uz svaki kupljen proizvod, važi dve godine garancija. "Kupac je maksimalno zaštićen prilikom kupovine i ima garanciju da će u roku od dve godine proizvod biti servisiran ili vraćen, ali i nakon toga garantujemo servisne usluge", dodaje vlasnik prodavnice. 
 
Širok je i asortiman podnih lampi, od onih sa ugrađenom LED rasvetom ili sa jednostavnim LED sijalicama. Uz "Led dekor rasvetu" stilizovaćete i dekorisati prostor i dati svoj pečat svakom enterijeru. U ponudi je i "Tifani program": komplet koji uključuje zidnu, podnu, stonu lampu i visilicu. 
 
Poseban efekat daju dekorativne LED sijalice, koje su trenutno atraktivne za novogodišnju rasvetu. Radno vreme ove šarenolike radnje je od 8 do 20h radnim danima, a subotom od 8 do 16 časova.
 
Za rezervacije i informacije o proizvodima, treba kontaktirati "Led dokor tim" na telefone 021/66-20-320 i 065/222-69-65, a najbolje je posetiti ih na prometnoj lokaciji preko puta Merkura, u Rumenačkoj 148a.  U foto galeriji pogledajte deo njihovog asortimana. 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti