Obustavljen tender za uređenje parka na Novom naselju

Javna nabavka za javno osvetljenje i infrastrukturno uređenje parka između Novog naselja i Detelinare, obustavljena je.
Obustavljen tender za uređenje parka na Novom naselju
Foto: 021.rs
Na tender za radove vredne 125 miliona dinara javilo se preduzeće "Graditelj NS" koje je dostavilo zajedničku ponudu sa preduzećima "Energotehnika - Južna Bačka", "KLM Inženjering TM" i "MN". Međutim, ponuda je ocenjena kao neodgovarajuća, a samim tim i neprihvatljiva. 
 
Za sada nije poznato kada će Uprava za građevinsko zemljište i investicije ponovo raspisati tender. Ova javna nabavka podrazumevala je gradnju kanalizacije, vodovoda, javne rasvete, dve fontane i javnog toaleta. 
 
Plan je da se jedna fontana nalazi na ulazu u park, dok bi druga bila smeštena u centralnom delu. Biće postavljena i 64 stuba javne rasvete, 2,3 kilometra elektro-kablova i biće urađeni drugi elektro, telekomunikacioni i mehanički radovi.
 
Projekat predviđa da će park imati desetak ulaza, a unutar njega će se nalaziti dečije igralište sa teretanom, teren za boćanje, česme, fontane, poslastičarnica, kao i prostor za smeštaj opreme "Zelenila".
 
Više o tome šta je sve trebalo da bude urađeno u okviru neuspele javne nabavke možete da pogledate OVDE.
  • Pravi opalim te g...

    17.01.2019 11:47
    Pitajte predsednika svega mogućeg na Naselju...
  • /

    17.01.2019 10:27
    /
    sta da vam kazem
    od celog parka ce na kraju biti teren za bocanje

    ostatak je dodik bezecovao

    neka demonstracija ocemo parkic il glasamo za ds? ne?
  • Krik

    17.01.2019 10:03
    @Zer gut
    Pa Juzna Backa jeste usko povezana sa SNS-om

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Da li će Novosađani slušati Beograd?

Po prvi put od 2016. godine deluje da je opozicija u Novom Sadu koliko-toliko na nogama. Nije sjajno, ali je rezultat koji bi prodrmao aktuelnu vlast bio na vidiku.