FOTO, VIDEO: Stampedo zbog jutjubera u tržnom centru, deca padala u nesvest

Najmanje dvoje dece izgubilo je svest u stampedu izazvanom tokom gostovanja popularnog jutjubera "Bake Praseta" danas oko 17 sati u tržnom centru Big.
FOTO, VIDEO:  Stampedo zbog jutjubera u tržnom centru, deca padala u nesvest
Foto: 021.rs
Kako za 021.rs priča Novosađanka Ivana B. koja je devetogodišnjeg sina odvela na taj događaj, veliki broj dece je došao u tržni centar i bukvalno napravio opsadu u hodnicima, želeći da što pre dođe do jutjubera koji je trebalo da nastupi u 16 časova.
 
Popularni jutjuber je sačekao da organizatori jave da je bezbedno da nastupi, a za to vreme su deca počela da objavljuju fotografije sa njim na Instagramu iz toaleta i označila ga na toj društvenoj mreži.
 
Ostala deca su to videla na svojim telefonima i pojurila ka toaletu, usput vrišteći, lomeći izloge, a nekoliko njih je za trenutak izgubilo i svest.  
 
 
Interventna policija morala je da evakuiše objekat, zaustavi pokretne stepenice i putem razglasa zamoli sve da izađu napolje.
 
 
Nekoliko izloga je tokom stampeda razbijeno, potvrđeno je za 021 u interventnoj policiji. 
 
 
Nezvanično, na gostovanju jutjubera bilo je više od hiljadu dečaka i devojčica, a događaj je bio za decu uzrasta od 5 do 12 godina.
 
Pošto su ga deca potpuno opkolila, jutjuber je morao da izađe na zadnji ulaz uz policijsku pratnju.
  • Mastodont

    23.01.2019 13:17
    @Bravo

    Kad analni odgajivač praziluka uzme da se ku*či protiv zapada koji mu je dao internet i Vojvodine koja mu je prvi put dala gaće da obuče. Doduše jedno si dobro napisao - tržni centri i jesu s razlogom zamenili katedrale - mesto okupljanja za turiste i zaludne, za drugo i nisu.
  • pf

    22.01.2019 13:12
    Bezubi klinci , organizator je kriv , nije ovo prvi put da se desava i mislim da treba da snose odgovornost i da neko popije prijavu.Kao da cekaju da neko pogine.
  • YOLO

    22.01.2019 12:25
    @detelinara
    ;)
    Matorko, hteo ti ili ne tvoje vreme je proslo, kad jedan klinja od 15 godina mlati mesecno 260.000 dindzi eeee, koliko li je to sajtova?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti