FOTO: "Antigrafiti jedinici" naloženo da prekreči grafite podrške Maduru u Novom Sadu

Komunalna policija izdala je nalog antigrafiti jedinici "Gradskog zelenila" da ukloni grafite podrške predsedniku Venecuele Nikolasu Maduru, koji su se u ponedeljak pojavili na ulicama grada.
FOTO: "Antigrafiti jedinici" naloženo da prekreči grafite podrške Maduru u Novom Sadu
Foto: 021.rs
Ekipa "Zelenila" će sutra izaći na teren i prekrečiti grafite upečatljivo crvene boje, potvrđeno je za 021 u ovom komunalnom preduzeću.
 
Grafite sadržaja "Čavez zauvek, Maduro predsednik", "Maduro Predsednik, idemo Venecuela", "Čavez živi, borba se nastavlja, Kosovo je Srbija", "Otadžbina, socijalizam ili smrt", a koji se nalaze u blizini Skupštine grada, kod zgrade Pošte, u Stražilovskoj i na drugim mestima, nepoznate osobe već su pokušale da prekreče.
 
 
Kriza u Venecueli traje već izvesno vreme, a u veću nestabilnost država je zapala nakon samoproglašenja lidera opozicije Huana Gvaida za predsednika ove južnoameričke republike, koji podršku dobija iz SAD i Evrope. Članice Evropske unije postavile su ultimatum Maduru o održavanju prevremenih predsedničkih izbora, koje je on odbio.
 
Detaljnije o krizi čitajte OVDE.
  • Limanac

    06.02.2019 13:46
    Limanka
    Prvo pročitajte zakon ko uredjuje i vodi računa u stambenim objektima..
    Postoji profesionalni upravnik zgrade, imate svoj budzet kao i svi mi koji zivimo u stambenim jedinicama.... Pa prekrečite..
    Ne razumem zasto grad pozivate kad je ingerencija Vaseg ulaza u Vasim rukama i Vi ste odgovorni za fasadu...
  • ns

    05.02.2019 20:01
    Zar nije jedonstavnije vodom pod pritiskom oprati te grafite, a ne ovako ih prekreciti? Mislim ne znam sta je gadnije ova skrabotina ili "bela fleka". Bar sa poste sa tog mermera moze da se spere lako
  • Vule

    05.02.2019 16:41
    E baš
    Baš ste ove morali da prekrečavate, a oni su mi retko simpatični.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti