Obnovljen Dom kulture u Rumenki

Radovi na obnovi Doma kulture u Rumenki su završeni, a zgrada je u potpunosti renovirana.
Završetak investicionih radova obeležen je kulturno-umetničkim programom uz prisustvo gradskih čelnika, a tom prilikom Dom kulture je i osveštan.
 
Radovi na obnovi ovog prostora kulturne namene započeti su krajem avgusta prošle godine i trajali su sve do početka 2019. Urađena je kompletna rekonstrukcija objekta, osavremenjen je, energetski efikasniji i bezbedniji za upotrebu, rekao je gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević o objektu u koji je uloženo 13 miliona dinara. 
 
Prisutni su imali priliku da pogledaju postavku fotografija u izložbenom delu Doma kulture pod nazivom "Nekad i sad", a prisustvovalo se i predstavljanju delatnosti umetničkih radionica Kulturnog centra "Rumenka" u oblasti dekupaža i kaligrafije. 
 
Osim toga, nastupilo je i KUD "Sloboda" sa igrama iz beogradske Posavine, dečiji hor vrtića "Veseli patuljci", kao i dramski studio KC "Rumenka".
  • /

    24.02.2019 12:38
    /
    a renovirano je ovo na slici?

    ju bokte. kao da su ponovo izgradili vavilonske vrtove
  • Spira

    24.02.2019 08:24
    Tri prsta
    Da ga nisu osveštali, ne bi mogao da radi.
  • Sta

    24.02.2019 00:55
    Misliš da će zapošljavati preko konkursa? Idi ručkaj sendvič.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti