Rođendanska žurka FK Vojvodina uz Lost Propeleros, Zbogom Brus Li i goste iznenađenja

Proslava povodom 105. rođendana Vojvodine i 30 godina navijačke grupe Firma, održaće se u subotu, 16. marta, u Zapadnom holu Spensa.
Rođendanska žurka FK Vojvodina uz Lost Propeleros, Zbogom Brus Li i goste iznenađenja
Foto: 021.rs
Osim dvostrukog rođendana, "Stara dama" slavi i tri decenije od kada je poslednji put podigla pehar državnog prvaka u SFRJ. 
 
"Slavnu istoriju, tri decenije na tribinama, uz uspehe i teške momente, više od jednog veka postojanja - ove subote slavimo ljubav prema njoj, Staroj dami i Firmi koja verno stoji uz nju. Novi Sad čuva svoje tradicije - zato svi na noge i dođite da zajedno proslavimo ove istorijske momente", stoji u pozivu na rođendansku proslavu.
 
Postava koja će se okupiti na proslavi je i više nego lokalpatriotska. Program će početi nastupom benda U prvim redovima, a potom slede Zbogom Brus Li, Lost Propeleros, Underdogs, kao i gosti iznenađenja.
 
Bendovima će se na bini pridružiti i bivši igrači Voše. Više o istoriji kluba možete pročitate OVDE.
 
Program počinje u 20:30 časova. Pića će se prodavati po simboličnim cenama, a sav prihod biće doniran u humanitarne svrhe.
  • Ccc

    14.03.2019 11:19
    Samo poateno
    Jedno pitanjce? Odakle vam kes za koncert ako niste drzavne jasle. Nema ker zasta da vas ujede a pravite koncert na spensu
  • Grobar Pancevo

    13.03.2019 08:37
    delije imaju deo zatvorenog foruma i grupe na viberu, gde se dele vesti i pozivaju ljudi da botuju u korist grupe, a najcesce protiv Grobara i Firme.
    Zemunci su postedjeni, zato sto im se dodvoravaju, kako bi imali zastitu i sigurnost, a i poslove. Najcesce kao spasioci, instruktori i obezbrdjenje, pa ih po 20 radi u smeni po halama.
  • AR

    13.03.2019 08:32
    Gospodski i dostojanstveno, kako dolikuje navijacima Starog kluba. Mi smo za vas zapadna Evropa!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti