Na šalterima gradskih uprava od sada moguće plaćanje karticama

Kancelarija za informacione tehnologije i elektronsku upravu Vlade Republike Srbije i Grad Novi Sad potpisali su Sporazum o zajedničkom prihvatanju platnih kartica (Dinacard, Visa i Mastercard) na POS terminalima na šalterima gradskih uprava Grada Novog Sada.
Na šalterima gradskih uprava od sada moguće plaćanje karticama
Foto: Pixabay
Građani (fizička i pravna lica) sve takse koje se prilažu uz zahteve za usluge koje pružaju gradske uprave mogu platiti navedenim platnim karticama.
 
POS terminali na šalterima gradskih uprava Grada Novog Sada nalaze se na pisarnici Gradske uprave za opšte poslove (Trg slobode 1), u prijemnoj kancelariji u Ilije Ognjanovića (zahtevi za gradsku poresku upravu), u prijemnoj kancelariji u Ulici Stevana Branovačkog 3 gde se predaju zahtevi za Gradsku upravu za građevinsko zemljište i investicije, u prijemnoj kancelariji u Narodnog fronta 53 (zahtevi za Gradsku upravu za imovinu i imovinsko-pravne poslove) i u prijemnoj kancelariji u Radničkoj 2, gde se predaju zahtevi za zaprimaju se zahtevi za Gradsku upravu za urbanizam i građevinske poslove.
  • Komaz

    15.03.2019 19:31
    Prosao sam bas dosta
    Mi umislili da smo pametan narod, a realnost je majko mila...imamo pametne pojedince, ali vecina je seljana koja se retko vidja.
  • Dragan

    15.03.2019 19:01
    Provizija?
    Da li su opet POS terminali od nesrećne pošte/poštanske štedionce (isto ti je)?
    Pa se svaka transakcija tretira kao podizanje novca iz druge banke (ako kojim slučajem nemaš kod njih račun i njihovu karticu)? Ne hvala...

    U Kini na pijaci i svuda se skrenira QR kod i plaća se odmah... Ovo i nije neki napredak.
  • Cale

    15.03.2019 18:21
    Pretpostavljam Dinom uz dodatni procenat na teret korisnika.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti