Ivana Kukin biće v. d. direktora "Zoohigijene"

Veterinarka Ivana Kukin biće postavljena za v. d. direktora "Zoohigijene", nakon što je prethodni direktor Nenad Benović podneo ostavku na funkciju posle samo tri meseca svog mandata.
Ivana Kukin biće v. d. direktora "Zoohigijene"
Foto: Pixabay
Ivana Kukin ima 38 godina, diplomirana je veterinarka, a postdiplomske studije završila je na Veterinarskom fakultetu u Zagrebu. Ima desetogodišnje iskustvo rada u veterini.
 
Radila je u Veterinarskoj stanici Novi Sad, potom i u privatnim veterinarskim apotekama i ambulantama, a od 2014. godine je u "Zoohigijeni i veterini". 
 
O njenom postavljanju na funkciju v. d. direktora "Zoohigijene" odlučivaće se na sednici Skupštine Grada u ponedeljak, 25. mart. Ona će na toj funkciji biti dok se ne sprovede konkurs za novog direktora, najduže do godinu dana.
 
Podsetimo, bivši direktor "Zoohigijene" Nenad Benović podneo je iznenada ostavku na tu funkciju, nakon što je na čelu javnog preduzeća proveo samo tri meseca. On nije obrazložio zbog čega je doneo takvu odluku. Više o tome čitajte OVDE.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti