Nedim Sejdinović podneo ostavku na mesto predsednika NDNV

Predsednik Nezavisnog društva novinara Vojvodine Nedim Sejdinović saopštio je da je podneo ostavku na tu funkciju iz ličnih razloga, ali će profesionalnu karijeru nastaviti u tom udruženju.
Nedim Sejdinović podneo ostavku na mesto predsednika NDNV
Foto: 021.rs
Sejdinović je u pisanoj izjavi naveo da će NDNV uskoro održati skupštinu na kojoj će biti usvojen novi statut i izabrani novi organi upravljanja, a u toku je i rad na izradi strateškog plana, koji će dugoročno odrediti ciljeve i metode budućeg delovanja udruženja.
 
"Kao što sam rekao pre nekoliko meseci na proslavi 29. rođendana NDNV, došlo je vreme da nove generacije novinara i saradnika preuzmu upravljanje udruženjem, a da mi, nešto iskusniji, budemo sa njima i uz njih", naveo je Sejdinović.
 
On je istakao da je ponosan što je doprineo stasavanju sjajne ekipe mladih novinara, članova i saradnika NDNV, koji će znati da se nose sa brojnim izazovima.
 
"Želim da vas uverim da moja ostavka nema veze sa najnovijim talasom pretnji i uvreda kojima sam ovih dana izložen, kao i da sam siguran da ću i u budućnosti biti meta mržnje i verbalnog nasilja, jer je to sastavni deo posla kojim se bavimo u ovim nesrećnim vremenima", poručio je Sejdinović.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti