Za roditelje novorođenčadi 30 sati besplatnog parkiranja

JКP "Parking servis" predstavilo je danas "bebi" parking kartu, u prostorijama Кliničkog centra Vojvodine.
Ovom inicijativom to javno preduzeće poklanja 30 sati parkiranja roditeljima novorođene dece.
 
Pravo na besplatno parkiranje i korišćenje "bebi" parking karte imaju roditelji sa prebivalištem na teritoriji Novog Sada. Кarte se mogu preuzeti u Službi za prodaju JКP "Parking servis", u Ulici Filipa Višnjića 47, radnim danima od 8 do 16 časova.
 
Upravnik Кlinike za ginekologiju i akušerstvo Tihomir Vejnović pohvalio je inicijativu "Parking servisa", rekavši da je to human i pragmatičan gest jednog gradskog preduzeća, koje i na ovakav način vodi računa o majkama i deci. On je naglasio da se na Кlinici za ginekologiju i akušerstvo godišnje porodi 4.000 Novosađanki.
 
Direktor "Parking servisa" Stevan Lugonja rekao je da se nada da će ovim činom dosta pomoći roditeljima koji su dobili bebu.
 
"Ovo je životni perid mladih roditelja koji se pamti za sva vremena i nema sigurno lepšeg ni važnijeg osećanja od toga da je u naše živote došao novi član porodice, da smo dobili dete. Mi smo želeli da na ovaj način olakšamo roditeljima komunikaciju od kuće do savetovališta, redovnih kontrola i svega onoga što je karakteristično za ovaj period života i deteta i roditelja. Želeli smo da im olakšamo odlaske kod lekara i da se makar u tim trenucima ne opterećuju plaćanjem parkiranja", rekao je Lugonja.
  • Danijela

    02.10.2019 16:03
    Besplatno za roditelje????
    Danas 2.10 kod Riblje pijace parking mi istice u 13:29 dok se ja probijam kroz savrseno organizovan grad pa i parking sa bebom 7 nedelja i dvoipogodisnjakom...malo kasnim jer kolica ne jure po kaldrmi i gle cuda kazna ispisana 13:31!.U parking servisu sam u 14:45 ali nema razumevanja...Hvala parking servis i direkor Lugonja
  • Mama

    28.03.2019 10:40
    dete
    Bravo direktore Lugonja. Svaka dobra ideja i realizacija je za pohvalu. Parking servis se ukljucuje u podrsku i pomoc mnogima u razlicitim oblastima zivota.
  • Trudnjaca

    28.03.2019 06:43
    Lep gest svakako a realno-moze im se. Mogao bi JGSP da se ugleda malo pa da ne naplacuje kartu ili da izdaje markicu po povoljnijoj ceni za trudnice i porodilje. Znacilo bi nam, verujte.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti