"Mlada Vojvodina" prekrečila napise na keju i poručila: Nije ovo Rusija

Organizacija "Mlada Vojvodina" prekrila je belom farbom napise ispisane na šetalištu uz kej u Novom Sadu "Kosmet, Vojvodina, Srbija – Rusija, Sevastopolj, Krim", te preko njih ispisala poruke "Vojvodina republika".

Ova organizacija je na svom profilu na društvenoj mreži Instagram postavila fotografije sa keja, uz poruku: "Niti je Kosovo Krim, niti je Vojvodina Sevastopolj. NIJE OVO RUSIJA! #vojvodinanovisad , #mladavojvodina, #vojvodjani".

Mlada Vojvodina nedavno je preko iste društvene mreže objavila fotografije i kratki film o akciji skidanja i spaljivanja transparenta "Radovan Karadžić heroj", koji je bio okačen na jedan nadvožnjaku na Mišeluku.

Mlada Vojvodina i ranije je bila poznata po sličnim akcijama, a u javnosti se oglašavala i putem drugih grafita, plakata i saopštenja za javnost.

  • Logika

    08.04.2019 14:59
    Dok se na keju celo leto krši Zakon o javnom redu i miru, kao i Zakon o javnom okupljanju - omladina se tu skuplja, peva, pušta muziku, turira motore, urla i urinira do ranih jutarnjih časova, bez ikakve kontrole i kazni zbog uznemiravanja stanara okolnih zgrada, deplasirano je govoriti da treba kazniti one koji su ispisali svoje političke stavove po zidiću. Ovde je osnovni zakon da svako radi šta hoće, tako rade i predstavnici vlasti, pa tako i narod.
  • khm

    08.04.2019 14:43
    eh zivote, sto nisu obrisali natipis koji ruzi kej nego bacili farbu preko :(
  • purgerNS

    08.04.2019 13:29
    za neobrazovane...
    ne uporedjivati ukrajinu,srbiju,rusiju...hrvatsku ..sa vojvodinom
    ovo zadnje nikad nije bilo samostalno...niti ce

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti