"Jedan od pet miliona": Novosadski prevoznici ne žele da iznajme vozila za prevoz na antirežimski protest

Inicijativa "1 od 5 miliona" pozvala je zainteresovane Novosađane na veliki antirežimski protest u Beogradu u subotu, 13. aprila, ali je dodala da ima problem sa iznajmljivanjem prevoza.
"Jedan od pet miliona": Novosadski prevoznici ne žele da iznajme vozila za prevoz na antirežimski protest
Foto: 021.rs
Kako poručuju u inicijativi, još uvek nisu uspeli da obezbedi autobuse za prevoz učesnika protesta, jer nijedna od firmi za prevoz putnika u drumskom saobraćaju koju su organizatori kontaktirali nije potvdila da će iznajmiti tražena vozila. 
 
"U više preduzeća je otvoreno rečeno kako ne žele da imaju probleme sa vlastima, zbog toga što su iznajmili autobuse za prevoz učesnika protesta, dok su u nekoliko firmi saopštili da su im svi autobusi u subotu već zakupljeni. Ukoliko do kraja nijedna prevoznička firma ne iznajmi autobuse učesnicima protesta, Inicijativa '1 od 5 miliona' će prevoz organizovati privatnim automobilima, pa je utoliko važnije da se što pre prijave svi koji u subotu žele u Beograd", navode u inicijativi.
 
Planiran je polazak 13. aprila sa Bulevara Evrope u 11 časova. Svi koji žele da sa novosadskim ogrankom inicijative putuju na protest, mogu da se jave direktnom porukom preko naloga "1 od 5 miliona Novi Sad" na Fejsbuku, Tviteru i Instagramu, kako bi ostavili podatke za kontakt i obaveštavanje o detaljima polaska, kažu u inicijativi. 
 
Na isti način mogu da se jave i svi koji planiraju da za Beograd idu svojim kolima i spremni su da povezu još nekog od učesnika protesta. 
 
Protest u Beogradu počinje u 15 časova.
  • Mарина

    11.04.2019 16:43
    Жута жгадија не може један аутобус да напуни, а војвођанери авлијанери ни комби. Нудите клинцима по црвену да први пут виде Београд. Цркотине.
  • @sekiracija/2

    11.04.2019 13:17
    bankar
    1. Te banke nikad nisu prodate (nije niko lud da kupi)
    2. Tajkunski sistem je stvoren pocetkom 90ih, svi danasnji tajkuni su vec tada bili multimilioneri
    3. novinama se veruje samo ako je tekst potkrepljen dokazima, filozofija i misljenja su za debatu u kafani

    Izvoli pa uporedi taj tekst sa javno dostupnim finansijskim podacima nadleznih institucija (NBS, ministarstva, itd.) pa javi sta si zakljucio.
    Izmuzene maksimalno sredinom/krajem 90ih, vecina u debelom minusu (daleko vecem od tih nenaplativih "potrazivanja" prema odavno bankrotiranim, ugasenim ili cak potpuno fiktivnim firmama).
    Prakticno nijedna banka nije "prezivela" 90e, postoje samo one koje su zaduzene (da ne kazem opljackane) preko maksimuma, one na 0 i one kojima je sa par stotina miliona maraka-milijardi imovina smanjena na par desetina-par stotina miliona.
  • sekiracija/2

    11.04.2019 00:10
    @ @Profa
    "Nego kako se nisi setio Beobanke, Jugobanke, Astrabanke (koje su skroz propale + svih ostalih koje su opljackane povlascenim kreditima, kursom, itd.)?"
    jasno, da bi rasprodaja mogla da počne, da privredni slom bude na skroz, te da zaživi tajkunska država! a što nas vraća opet na one koji su nekom, nešto obećali uoči 5.10.
    http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/ekonomija/aktuelno.239.html%3A572427-Zasto-su-zaista-ugasene-Beobanka-Investbanka

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti