Bez šetnje na današnjem protestu "Jedan od pet miliona" u Novom Sadu, govori Rale Milenković

Trinaesti protest "Jedan od pet miliona" u Novom Sadu održaće se danas, 12. aprila, na platou ispred Srpskog narodnog pozorišta, gde će se građanima obratiti glumac i pozorišni reditelj Radoslav Rale Milenković.
Bez šetnje na današnjem protestu "Jedan od pet miliona" u Novom Sadu, govori Rale Milenković
Foto: 021.rs
Kako najavljuju organizatori, uobičajene protestne šetnje gradskim ulicama ovog petka neće biti.
 
"U trenutku podnošenja prijave za ovonedeljni protest nije se znalo da li će građani Novog Sada moći bezbedno da prođu gradskim ulicama u uslovima održavanja kontramitinga pristalica vlasti iz svih krajeva zemlje koji je bio najavljen za isto vreme u centru grada", poručuju organizatori protesta "Jedan od pet miliona".  
 
Protest počinje u 18 časova, a moderator će biti student i muzičar Nikola Sibinčić, koji se građanima obraćao i na prethodnim skupovima u Novom Sadu. Građani će biti pozvani da se priključe protestu sutra, 13. aprila, u Beogradu, pod sloganom "Svi kao jedan". 
 
Protestu "Jedan od pet miliona" u Novom Sadu i ovog petka će se pridružiti novosadski studenti, koji se okupljaju kod fontane ispred studentskog doma "Slobodan Bajić" u 17 časova.
  • Novisadka

    12.04.2019 18:11
    Neshvatljivo
    je da urednici uporno objavljuju poruke "purgera"!
    Svaki komentar korist kao priliku da vredja i omalovazava Vojvodjane. Mogu da shvatim subjektivno i misljenje i "emocije", ali ne mogu da shvatim kako to moze biti opravdanje da se ovakvi komentari objavljuju!?
  • mizanscen

    12.04.2019 17:50
    Kada bi za govornicu izasli Nikola Tesla i Albert Ajnstajn protestanti bi i onda bili nezadovoljni .
    Ovde su svi toliko pametni i drze do sebe .
    Zato i zivimo u jednoj od najsiromasnijih drzava Evrope .
    Ne moze ponos pojedinca biti vazniji od napretka cele drzave .
  • Vlada

    12.04.2019 16:05
    @Miloš iz Zemuna

    Večito prdenje o žutima. Naravno da ne treba da se vrati najgora DS-ovska bagra, ali uz sve lopovluke i laži, prethodne vlasti su napravile barem OBRISE pravne države, koja pre nije postojala a koju su ovi raz*ebali do srži. A što se svega ostalog tiče, ne znam šta 'oćeš: Kosovo nećemo dobiti nazad, s Evropom moramo, a sve druge 'zapadne vrednosti' na koje toliko skičite ćete usvojiti milom ili silom. To je ono što je činjenica, a za bolje je na nama da se izborimo.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti