Drugi pab kviz "Na jedno slovo" danas u Radio kafeu

Drugi pab kviz novog koncepta u Novom Sadu održaće se danas, 22. aprila, u Radio kafeu, (Miletićeva 45) sa početkom u 20 časova, u organizaciji "Inkvizitora".
Drugi pab kviz "Na jedno slovo" danas u Radio kafeu
Foto: 021.rs
Ovaj pab kviz od drugih se razlikuje po tome što odgovori u svim oblastima počinju na isto slovo, pa je učesnicima koji se dvoume između dva odgovora lakše da se sete koji je pravi. Oblasti kroz koje će učesnici proći su film, muzika, opšta kultura, sport, književnost, istorija, geografija i tajna oblast koju saznaju neposredno pred drugo poluvreme.
 
Kako za 021 kaže kvizmaster Branimir Arsić kviz će biti i lak i izazovan, ali uvek zabavan:
 
"Ovaj pab kviz je malo drugačiji od svih drugih pab kvizova u smislu da su svi odgovori iz svih oblasti na jedno isto slovo, pa će takmičarima biti olakšan kviz. Dakle oni taj odgovor vrlo verovatno znaju, potrebno je samo da se sete na vreme."
 
Da biste učestvovali u kvizu potrebno je da imate ekipu od najviše pet članova, a najbolje bi bilo da je svaki član "potkovan" znanjem iz različitih oblasti. Članovi ekipe se konsultuju i odgovaraju na pitanja koja su prikazana na video bimu. Odgovori se upisuju na papir, tako da "nema blamiranja ili žurbe, sve je krajnje opušteno i relativno anonimno".
 
Za najbolje ekipe su obezbeđene vredne nagrade. Pobednici će sa sobom poneti knjige i medalje, a njihov ceh ide na račun kuće. Ekipa koja osvoji "Oblast večeri" dobija porodičnu picu po izboru. Ekipa koja na rang listi bude treća, dobija po jedno piće za svakog člana.
 
Prethodni pab kviz "Na jedno slovo" okupio je veliki broj Novosađana, a mesta su bila popunjena do poslednjeg, tako da je, preporučuju organizatori, najbolje prijaviti se unapred. Kako su se ekipe provele na kvizu održanom 8. aprila čitajte OVDE.
 
"Imali smo 14 ekipa, uglavnom debitantskih i nekako to nam je i cilj da privučemo što više ljudi i da što više popularizujemo tu pab kviz kulturu koja je u poslednje vreme u zamahu u Novom Sadu", navodi Branimir i dodaje da su prijave za pab kviz u ponedeljak uveliko počele, pa "ako želite da obezbedite mesto za svoju ekipu, potrebno je da se što pre prijavite".
 
"Kviz na jedno slovo" održavaće se u Radio kafeu svakog drugog ponedeljka u 20h, a svi zainteresovani se mogu prijaviti za učešće na broj 069/1000-600 ili na Fejsbuk/Instagram stranici "Pab kviz Inkvizitor".

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti