Guilty pleasure video žurka u subotu u Radio kafeu: Priznajemo da nam se to sviđa

Guilty pleasure video žurka održaće se danas, 20. aprila, u Radio kafeu u Miletićevoj 45.
Guilty pleasure video žurka u subotu u Radio kafeu: Priznajemo da nam se to sviđa
Foto: 021.rs
Žurke na kojima đuskate uz muziku koju uglavnom nećete deliti sa vašim prijateljima na Fejsbuku i ostalim društvenim mrežama sve su popularnije među Novosađanima. 
 
Livin' la vida loca, The Bad Touch, Scatman, Bailamos, Barbie girl, Wannabe, šta god da izabere od NSYNC i, naravno, nezaobilazni Dragostea Din Tei, moldavsko-rumunski superhit koji je pokorio svet, jesu numere koje ste u nekom momentu možda slušali sa uživanjem. Ili ste ih slušali, hteli-ne hteli, jer su bili hitovi koji se nisu mogli izbeći.
 
Danas, ove pesme ćete poslušati zbog udara nostalgije, prisećanja na prve ljubavi, prvo letovanje u Grčkoj ili Crnoj Gori na koje ste otišli bez roditelja. 
 
Domaćin subotnje večeri u kojoj ćete otkriti vaše favorite iz, uglavnom, tinejdž perioda, Žikica Milošević, kaže za 021.rs da su česte situacije kada sa prijateljima sluša muziku na Jutjubu i onda usledi rečenica: "E, hajde pusti ono". 
 
"Pre ili kasnije neke stvari te podsete na lepe događaje, ali nije to nešto čime želiš da se dičiš kako to slušaš, jer svi žele da ispadnu jako pametni, produhovljeni, hipsteri, stavljaju stvari za koje će drugi reći kako je to super. Retko ko će staviti 'Despacito', osim ako ne napravi neki ironičan komentar. Želim da pozovem ljude da se svi skupimo u subotu i da gledamo i slušamo spotove svih tih pesama na velikom platnu u Radio kafeu, koje nas sve podsećaju na neka letovanja, lepe žurke, klinačka zaljubljivanja, bez blama i bez krivice. Da uživamo u svemu tome i priznamo sami sebi da nam se to, u suštini, sviđa", poručuje Žikica.
 
Kako dodaje, kroz muziku, stvoriće se atmosfera žurke na nekoj od mediteranskih plaža, a lista pesama sabira "guilty" pesme iz poslednje tri decenije. 
 
Subotnja žurka počinje u 21 čas u Radio kafeu (Miletićeva 45), a ulaz je besplatan. Dođite, voli vas Bon Džovi!

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti