Duško Radosavljević povukao ostavku na mesto predsednika Saveza antifašista Vojvodine

Profesor Duško Radosavljević povukao je ostavku na mesto predsednika Saveza antifašista Vojvodine, navodi se u saopštenju koje je Radosavljević prosledio listu Danas.
Duško Radosavljević povukao ostavku na mesto predsednika Saveza antifašista Vojvodine
Foto: Medija centar Beograd
On za Danas navodi da je odluku o povlačenju ostavke doneo nakon konsultacija sa kolegama.
 
"Nakon konsultacija u Savezu antifašista Vojvodine i Savezu antifašista Srbije, svestan odgovornosti za nesmetano delovanje Saveza antifašista Vojvodine, povlačim ostavku, podnetu 11. aprila. Smrt fašizmu – sloboda narodu", navodi Duško Radosavljević.
 
Pre desetak dana u Beogradu je održana sednica GO Saveza antifašista Srbije, gde je Glavni odbor nedvosmisleno dao svoju punu podršku dosadašnjem radu Duška Radosavljevića na funkciji predsednika SAV-a, za željom da on svakako nastavi da je i dalje obavlja.
 
"Sa iznenađenjem smo konstatovali odsustvo druga Duška Radosavljevića, predsednika SAV-a, kao što smo, i sa još većim iznenađenjem, u listu Danas, videli razlog nedolaska. Jedina tačka dnevnog reda sastanka je budućnost SAFS-a u svetlu današnje teške i veoma složene političke situacije, u Srbiji u celini, ali i u Vojvodini", navodi u pismu Aleksandar Kraus, predsednik SAFS.
 
Više o ostavci Radosavljevića čitajte OVDE.
  • gari

    27.04.2019 21:54
    za gradjane ovog grada i vojvodine bitnije je ko je predsednik ribolovackog drustva
  • Danny

    26.04.2019 17:50
    Tako treba
    Tako treba. Prvo daš neopozivu ostavku, pa te kao tamo neki mole, nagovaraju, pa se ti kao nećkaš, pa na kraju pljuneš na sebe, pa povučeš, i dobro je
  • Josip Kolumbo

    26.04.2019 11:37
    Političke nauke
    Moram da pitam uvaženog dr političkih nauka KAKO se opoziva neopoziva ostavka? To je stvar o kojoj se ne raspravlja nego se samo konstatuje dakle kako je u političkoj praksi moguće opozvati nešto što je od početka neopozivo? Ili ste otkrili novu formulu političkog aktivizma pa zaslužujete nagradu ,ili vam je taj doktorat ništavan!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Preminuo Živan Berisavljević

Veliki borac za Vojvodinu i kritičar nacionalizma, nekadašnji visoki funkcioner Titove Jugoslavije i ambasador SFRJ u Londonu Živan Berisavljević preminuo je u 89. godini.