Prodaju se parcele na Novom naselju i u radnoj zoni "Rimski Šančevi"

Uprava za građevinsko zemljište i investicije (UGZI) ponudila je na prodaju građevinsko zemljište na Novom naselju namenjeno za gradnju stambene zgrade i plac u radnoj zoni "Rimski Šančevi" namenjen za fabriku.
Prodaju se parcele na Novom naselju i u radnoj zoni "Rimski Šančevi"
Foto: 021.rs

Kako se može videti iz oglasa, u koje je 021.rs imao uvid, za stambenu izgradnju je predviđena parcela koja za sada nema adresu, a nalazi se skoro pored produžetka Ulice Bate Brkića, koji se upravo gradi na Satelitu. Prostor koji UGZI prodaje je do sada bio uglavnom neuređena zelena površina, neposredno kraj Satelitske pijace, gde se "na crno" prodavala različita roba. Ovaj plac ima 420 kvadrata, na njemu je predviđena gradnja četvorospratnice sa potkrovljem, a početna cena parcele je 40.970.580 dinara.

Druga parcela koja se nudi je u radnoj zoni "Rimski Šančevi" i namenjena za fabriku ili sličan objekat. Zemljište se nalazi u delu Jegričke ulice i saobraćajnice koja prolazi kroz radnu zonu i nema ime. Grad nudi pracelu od 19.029 kvadrata po ceni od 94,3 miliona dinara, a budući vlasnici će tu moći da sagrade objekat koji će u osnovi imati 9.500 kvadrata i maksimalnih 28.500 kvadarata prostora. To može da bude upravna zgrada do dva sprata ili proizvodni objekat od jednog sprata.

Licitacije za prodaju ove dve parcele održaće se 3. jula u prostorijama UGZI-ja.

  • S

    07.06.2019 06:29
    Zemara Gale Ns ce to kupit.
  • Stanar bez parkinga

    06.06.2019 22:56
    Resiti problem parkinga!
    A da se na toj parceli kod Satelitske pijace napravi parking, ili jos bolje sagradi parking garaža (na spratove), i konacno resi problem parkinga za sve nove zgrade koje su vec nikle u blizini. Bolje to nego jos jedna nova zgrada, dzaba zgrada kada nema parkinga.. Mislili smo da ce se probijanjem ulice Bate Brkića, i novim uredjenjem okolo biti vise parkinga ali naprotiv, smanjise broj mesta..
  • Pravi Opalim te g...

    06.06.2019 22:01
    Kao u onoj pesmi, da prodamo pa da igramo. A sta posle? Ovi su odlicno naucili lekcije od proslih. Ju, sada sam pogresio i rekao da su isti. Pa nista, da ih podsetim o Vucicevom savetniku, bivsem VELIKOM demokrati, marketing strucnjaku koji je poceo karijeru prodavanjem banana telefona na pijaci.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti