FOTO: Na ulazu u autobus GSP-a papir sa porukom "Ne rade vrata"

Novosađani koji su se danas prepodne vozili autobusom GSP-a na liniji 8 mogli su da vide da na jednim vratima stoji poruka "Ne rade vrata".
FOTO: Na ulazu u autobus GSP-a papir sa porukom "Ne rade vrata"
Foto: 021.rs

Poruka je bila ispisana crnim flomasterom na dva papira na trećim vratima zglobnog autobusa garažnog broja 660 tako da se može pročitati i spolja i iznutra.

U GSP za 021.rs nezvanično kažu da su poruku postavili njihov vozač dok autobus ne stigne na okretnicu, gde su ga sačekali majstori i popravili kvar. Kako navode u gradskom prevozniku, u slučaju da je bio ozbiljniji kvar na vratima autobusa, vozilo bi odmah bilo vraćeno u garažu.



S druge strane, mada to u GSP nisu naveli, jasno je da je autobus morao da vozi jer gradski prevoznik ima sve većih problema sa voznim parkom zbog zastarelih i sve manje ispravnih autobusa, o čemu je 021.rs pisao u više navrata, poslednji put u maju kada su napukli krov vozila zalepili jačim selotejpom.

Situacija sa autobusima bi trebalo da se popravi narednih meseci jer se očekuje isporuka osam solo midi autobusa na CNG marke Iveko - "Iveco 70C" i 13 solo autobusa na CNG marke mercedes. Takođe, prema najavi gradske vlasti sledi kupovina bar još 50 autobusa ove i 50 autobusa naredne godine, s tim da je GSP već dao obaveštenje o planiranoj javnoj nabavci 20 zglobnih i 30 solo autobusa na CNG gas.

  • Trt

    14.06.2019 09:31
    @RSrbija
    Kakva rupa od države, takve i pokrajine - jedna otišla, a ni druga neće još dugo.
  • RSrbija

    13.06.2019 13:52
    Smrdojvodina
    Kakva pokrajina takvi i autobusi.
  • Vlada

    13.06.2019 12:51
    @Mima

    Može ali neka grad prvo ukine davanja iz budžeta GSP-u od naših para, pa ćemo onda da ga tretiramo kao 'poljubi pa ostavi' privatno preduzeće. Saberi se malo i mentalno se upristoji, pa onda piši komentare.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti