GSP: Požar u kojem su izgorela dva autobusa neće uticati na red vožnje i bezbednost putnika

Požar u kojem su sinoć oko 22 časa izgorela dva autobusa Gradskog saobraćajnog preduzeća na parkingu garaže tog preduzeća na Futoškom putu, neće uticati na dalju realizaciju planiranog reda vožnje, kao i na bezbednost putnika i drugih učesnika u saobraćaju, saopštio je javni prevoznik.
GSP: Požar u kojem su izgorela dva autobusa neće uticati na red vožnje i bezbednost putnika
Foto: 021
Kako navode u GSP-u, tom preduzeću je najvažnije da prilikom sinoćnjeg požara niko nije povređen.
 
"Na parkingu JGSP 'Novi Sad' u krugu preduzeća sinoć oko 22 časa, iz za sada neutvrđenih razloga, izbio je požar u kojem su izgorela dva parkirana solo autobusa našeg preduzeća. Zahvaljujući brzoj intervenciji vatrogasne službe i profesionalnoj reakciji zaposlenih izbegnuta je veća materijalna šteta. Uzrok požara i visina štete biće utvrđeni nakon istrage koja je u toku", navode u GSP-u.
 
O ovom događaju možete čitati OVDE.
  • White

    29.07.2019 08:10
    Zanima me PRAVI razlog pozara,a ne gluposti koje ce izneti (dok se dogovore).
  • mile

    29.07.2019 06:52
    Bezbednost putnika je odavno ugrozena nedostatkom vozaca , o ispravnosti vozila sada ne pricam.Dosla je I kurta I murta da vozi , ljudi bez iskustva , o zdravstvenom stanju vozaca niko ne void racuna , uprama prima I bolesnike a onda kad se nesto desi peru ruke.
  • NS

    28.07.2019 22:33
    Meni palo na pamet da se na taj način obezbeđuju sredstva za kupovinu novih.
    Pa nađu 2 krša da zapale, časte islednike OZ-a i svima dobro.
    Srbija, brale i odakle si sele.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti