FOTO: Novi grafiti mržnje na Detelinari

Veliki grafit mržnje uperen protiv Hrvata i Albanaca, ispisan je na objektu u Ulici Milenka Grčića na Detelinari.
FOTO: Novi grafiti mržnje na Detelinari
Foto: 021.rs

Ovaj grafit ispisan belim slovima nalazi se na prizemnom objektu koji služi kao prodavnica, a kako navode stanari okolnih zgrada, nije prvi put da se na ovom zidu pišu grafiti, ali jeste prvi ovakvog sadržaja.

Građani su za 021.rs ispričali da na okolnim zgradama ima dosta navijačkih grafita, ali ovakvih poruka mržnje nema i da je neko izgleda ciljano ovo pisao da bude vidljivo jer veliki broj ljudi tuda prolazi zbog nekoliko prodajnih objekata u ovom delu Detelinare.

Fotografiju grafita mržnje 021.rs je prosledio Gradskim službama i nešto nam je pre 14 časova javljeno da je grafit prekrečen.

Podsetimo da su se pre nekoliko dana na Satelitu pojavili neonacistički i antisemitski grafiti, koje je Antigrafiti jedinica po nalogu inspekcije prekrečila.

  • Komifo

    06.09.2019 09:31
    @Slovak

    Pa upravo zbog te nakaradne osobine da vam je bitnije šta se dešava u tuđem dvorištu nego u svom svakam vam se priča i završi na traktorima.
  • Slovak

    05.09.2019 14:37
    Zivela Srbija
    Kosovo i Hrvatska puni grafita uperenih protiv Srba i Srbije, kod nas jedan grafit dize uzbunu... Defektan narod, sta drugo reci....
  • mile pile

    04.09.2019 22:28
    promena
    treba napisati
    ljubi hrvata
    da srbin ima brata!

    ako se narko i ostali krimosi
    lijepo slažu međusobno
    zašto ne dadu i običnom svijetu
    da se voli normalno?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti