Slobodanka Ninić najavila tužbu protiv policije i izvršitelja zbog polomljene ruke

Novosađanka Slobodanka Ninić, kojoj je prilikom prinudnog iseljenja iz doma u Modene 1 polomljena ruka, najavila je da će podneti tužbu protiv policije i izvršitelja.
Slobodanka Ninić najavila tužbu protiv policije i izvršitelja zbog polomljene ruke
Foto: 021
Na zahtev izvršitelja, policija i vatrogasci su provalili vrata stana u Tanurdžićevoj palati i prilikom iseljenja povredili Slobodanku Ninić. Ona se nalazi u Kliničkom centru Vojvodine, gde je izvedena operacija. 
 
Slobodankin suprug, Miroslav, potvrdio je za list "Danas" da je ona zatražila od advokata da proveri kakve su mogućnosti da tuži policiju, izvršitelja i možda još nekog ko je odgovoran za njeno povređivanje i nasilno izbacivanje iz stana. 
 
Šesti, nenajavljeni pokušaj iseljenja porodice Ninić iz stana u Tanurdžićevoj palati bio je 9. septembra. Porodica Ninić je stan uzela na kredit 2007. godine i zbog kašnjenja otplate dve rate banka je aktivirala klauzulu iz ugovora da su dužni da u celosti isplate kredit. U proteklih 12 godina otplatili su oko 80.000 evra, a sada je trebalo da keširaju još toliko, što nisu bili u mogućnosti.
 
Opširnije o iseljenju i povredi Slobodanke Ninić u tekstovima OVDE i OVDE.
  • :)

    17.09.2019 19:46
    @kakav narod
    “...uzasava me i deprimira pomisao koliko ljudi u ovom gradu podrzava ovo isterivanje iz stana ...”

    Народ не подржава, јер ко може да подржава избацивање на улицу и отимање крова над главом због две закаснеле рате?


  • Dragana

    17.09.2019 19:10
    Dokle vise???
    Svi su krivi...i policija , izvrsitelji, kupci,sudovi, hitne pomoci,vatrogasci, liliputanci...realno.. prosla sa laksom povredom zloba,a gospodja je htela da skace
  • velja

    17.09.2019 13:48
    Posle ovakvih vesti uvek se pitam zasto nas Evropljani toliko vole .

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti