Gol pao na učenika u školi "Đorđe Natošević"

Učenik Osnovne škole "Đorđe Natošević" povređen je danas u školskom dvorištu kada je na njega pao gol.

Učenik Osnovne škole "Đorđe Natošević" povređen je danas u školskom dvorištu kada je na njega pao gol.

Direktor škole Nedeljko Đorđić rekao je za Radio 021 da se nezgoda dogodila kada su deca na času građanskog vaspitanja igrala fudbal. On je pojasnio da se dečak ljuljao na golu, usled čega je konstrukcija pala i zakačila ga po arkadi. Odveden je u bolnicu gde mu je sanirana povreda i potom je pušten kući.

Đorđić je rekao da je prava sreća što posledice nisu bile ozbiljnije i da će škola utvrditi da li je postojala odgovornost nastavnika. Najavio je i pojačane mere bezbednosti učenika. (D.B)

  • drugarica decaka koji je povre

    22.04.2011 22:09
    lana smaras
    on se nije vesao na golu (priznajem go nikada nije bio zatiplan nego samo stavljen)lopta je udarila u precku gola i go se zaatresao potom je (M.B)zapeo i go je pao na njega.(ja i moja razred smo imali fizicko i svi smo videli sta se desilo i ti lana neznas ni koje ni sta je on a neznas ni sTA SE DESILO PA ZATO CUTI
  • Treba

    16.04.2011 13:49
    SMENITI DIREKTORA!
    Jer je Bezbednost učenika - NJEGOVA ODGOVORNOST! To što on prebacuje odgovornost na nastavnicu - ''mačku o rep''. SMENA!
  • 16.04.2011 07:40
    KAKO GO MOZE DA PADNE A DA SE ON NIJE LJULJAO???? DA NIJE MOZDA JAK VETAR DUVAO????

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti