"Minaqua" uskoro nudi i plivanje u mineralizovanoj termalnoj vodi

"Minaqua" će uskoro u svoju ponudu uključiti i savremeni spa centar, modernog sadržaja, sa mineralizovanom termalnom vodom, kontrolisane temperature i vlage vazduha.
"Minaqua" uskoro nudi i plivanje u mineralizovanoj termalnoj vodi
Foto: Pixabay
Wellness ponudu u "Minaqua spa centru" čine ženska i muška saune, hammam, bazen, hidromasaže i fitness.
 
Mineralizovana termalna voda, koja se nalazi u bazenu spa centra, dolazi sa dubine od 193 metara i izvire na temperaturi od 27°C. Jedina je voda na ovim prostorima bogata jodom. Kao takva, predstavlja prirodan izvor joda. Njen dragoceni mineralni sastav pomaže u tretiranju osetljive kože i znakova starenja.
 
Sadržaj joda je upravo ono što Minakvu čini sličnom morskoj vodi. Koncentracija soli u vodi približno je jednaka onoj u morskoj vodi, osvežava, jača mišiće, stimuliše rad srca i cirkulaciju, tonifikuje kožu i čini je glatkom, opušta i dobar je lek protiv stresa.
 
Sa samo 30 minuta plivanja dnevno pozitivno utičete na srce, pluća, smanjujete nivo stresa, poboljšava se san i blagotvorno deluje kod obolelih od astme. Takođe, plivanje u termalnoj vodi oslobađa endorfin - hormon sreće.
 
"Minaqua spa centar" se nalazi na Futoškom putu 93b i prostire se na 900 metara kvadratnih u okviru fabrike "Minaqua" (ulaz preko puta parkinga Univerexporta).
 

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti