Vojni kompleksi u Novom Sadu na prodaju po još nižoj ceni

Država ponovo, ovoga puta po još nižoj ceni, prodaje 22 vojna kompleksa.
Vojni kompleksi u Novom Sadu na prodaju po još nižoj ceni
Foto: Pixabay (ilustracija)
Republička direkcija za imovinu objavila je oglas o prodaji kasarni i vojnih kompleksa koji nisu neophodni za funkcionisanje Vojske Srbije prikupljanjem pismenih ponuda, prenosi "Dnevnik".
 
Ponovo, po sniženoj ceni, prodaje se vojni kompleks "Alibegovac–Karagač" u Novom Sadu, koji čini više objekata, među kojima su magacini, zgrade, stražarnice i drugo. Sada je početna cena 388.817 evra. Takođe po sniženoj ceni opet se prodaje i vojni kompleks "Mišeluk – Gornja Kamenica", koji čini pet objekata ukupne površine 634 kvadratna metra. Početna cena ovog puta je 1.235.825 evra.
 
Na prodaju, po sniženoj ceni, je i vojni kompleks "Bukovac" u Petrovardinu, površine jedan hektar i pet i po ari. Početna cena je 97.257 evra. Početna snižena cena za vojni kompleks "Provalija – RRFD Kamenica" je 368.701 evro, a tu su objekti površine 778 kvadratnih metara, koje čine razni magacini, stražarnice, nadstrešice.
 
Nova početna cena za vojni kompleks "Paragovo" je 432.200 evra, a reč je o površini od tri hektara na kojoj su tri objekta.
 
Prodaje se Klub Vojske u Beloj Crkvi
 
Po sniženoj ceni od 246.075 evra prodaje se Klub Vojske u Beloj Crkvi. Početna cena za vojni kompleks skladište "Potok Mesić – Belocrkvanski put" u Vršcu je 796.812 evra. Vojni kompleks "Šikara" u Somboru se takođe ponovo prodaje i to ovoga puta po ceni od 39.640 evra. 
 
Na prodaji su vojni kompleksi u Aleksincu, Mladenovcu, Beogradu, Valjevu, Vršcu, Zaječaru, Knjaževcu, Leskovcu, Nišu, Požarevcu, Smederevu, Surdulici i Užicu.
 
Pismene ponude primaju se do 30. novembra.
  • Vlada

    20.11.2019 13:52
    Vojni kompleksi su jeftini zato što su vojni kompleksi neizlečivi.
  • Ujka Ivo

    20.11.2019 11:11
    Posto zgrada regrut no centra u Braće Jovandić?
  • Nemanja

    20.11.2019 09:14
    @Ne brinem se

    Zabavni su ti tvoji simptomi. Deluješ kao oni neokupani mentalno poremećeni likovi koji nose table 'kraj sveta je blizu', ali ti se sladiš tom tvojom fantazijom, pa ne može čovek da te žali kao njih, samo da se istovremeno smeje tebi i ironiji da to prdiš u zemlji koja će zapravo uskoro da nestane.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti