Finski startap Wolt stigao u Novi Sad - dobra dostava daleko stiže

Prema rezultatima raznih naučnih studija, mnogi su tvrdili da jesmo ono što jedemo. Ipak, današnje vreme je malo drugačije.

Usled brzog životnog tempa i činjenice da sve manje idemo u nabavke i kuvamo, a sve više jedemo u hodu, može se zaključiti da smo zapravo ono što naručujemo. S tim zaključkom na umu, jedino nam preostaje da očekujemo najbolje od onog ko nam dostavlja hranu i načina na koji je naručujemo. Zato je tu Wolt!

Početkom godine Wolt je stigao u Beograd, a s obzirom na veliki uspeh koji je postigao već pri lansiranju i neverovatnom broju od čak 200.000 zadovoljnih korisnika širom sveta koji svake nedelje poručuju preko Wolt aplikacija, ne čudi što je u rekordnom roku usluga postala dostupna i u Novom Sadu.

Zahvaljujući ovom servisu za dostavu hrane, od sada će i brojni Novosađani imati opciju da biraju zdravije obroke, baš po svom ukusu, bez da svakodnevno naručuju brzu hranu.

Brza dostava ne znači nužno i brza hrana

Osim aplikacije koja je besprekorno pregledna i laka za korišćenje, ovaj finski servis se može pohvaliti odličnim izborom restorana koji su podeljeni po kategorijama radi lakšeg snalaženja.

Brza dostava ne mora nužno da znači i brza hrana, kao što ste do sada navikli. Zaboravite na "svejedno mi je" i "nemam vremena". Bilo da imate kratku pauzu između poslovnih sastanaka, da nemate dovoljno vremena za pripremanje tradicionalnog nedeljnog ručka ili ste pak konačno pronašli vrememena da zajedno odgledate poslednju epizodu omiljene serije, Wolt se nameće kao praktično, efikasno i ukusno rešenje sa bezbroj zdravijih opcija.

Šta to ima Wolt što drugi nemaju?

Posebno je zanimljivo što putem aplikacije korisnici u svakom trenutku mogu da saznaju lokaciju svoje porudžbine, da li je i za koliko će biti spremna, kao i tačno vreme za koje stiže. Sada već dobro poznati Wolt kuriri takođe prate porudžbinu, odmah je preuzimaju i donose je toplu i svežu na kućnu adresu. Baš kako volite!

Osim brzine, Wolt kurire ćete prepoznati i po plavim Wolt torbama. Videćete ih kako krstare gradom na biciklama, skuterima ili u automobilima, trudeći se da u najkraćem mogućem roku dostave poružbinu.  



Pored velikog broja ljudi koji su "na terenu", na usluzi je i lokalni korisniči servis, koji putem poruka, a u roku od 30 sekundi, odgovara na svako pitanje postavljeno od strane korisnika. Probleme rešavaju sad i odmah, konstatno pokušavajući da pronađu najoptimalnije rešenje.

Zanimljiva opcija je i zakazivanje porudžbine unapred, koja daje mogućnost da se nakon izbora restorana i klope, zakaže tačno vreme i mesto za dostavu, bilo da pričamo o sutrašnjem danu ili sledećoj nedelji. Ovo je odlična opcija za planiranje, posebno ako vodite računa o ishrani ili kada planirate zabavu.

Wolt menja pravila

Osim promena koje su vidljive i koje se tiču širine izbora, lakoće korišćenja, brzine i efikasnosti Wolt aplikacije, tu su i promene koje suptilno i skoro neprimetno utiču na kvalitet života. Ne morate brinuti jeste li tog dana bili do bankomata ili da li ćete pukom srećom pronaći još 10 dinara u zadnjem džepu pantalona ili na dnu torbe.

Wolt omogućava da porudžbinu platite online, bilo da plaćate debitnom ili kreditnom karticom koju već redovno koristite. Podatke sa kartice unosite samo jednom, aplikacija ih trajno memoriše, a sve to kako ne biste morali da ih upisujete svaki put kada aktivirate aplikaciju.

Wolt zajedno sa Novosađanima

Koliko je zapravo Wolt sjajan i koliko vodi računa o svom servisu, govori i akcija u kojoj sve buduće korisnike koji preko Wolt aplikacije naruče prvi put, nagrađuje promo kodom IDEMODALJE021, kojim se ostvaruje popust u iznosu od 300 dinara na prvu porudžbinu sa dostavom. 

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti