FOTO: Mesecima nadležnima prijavljivao grafit "Ratko Mladić" na Limanu, pa ga na kraju sam "prepravio"

Stanovnik Limana koji je više puta uzalud nadležnima prijavljivao grafite posvećene osuđenom komandantu vojske Republike Srpske Ratku Mladiću, na kraju je revoltiran prepravio jedan od njih tako što je dopisao "ratni zločinac".
FOTO: Mesecima nadležnima prijavljivao grafit "Ratko Mladić" na Limanu, pa ga na kraju sam "prepravio"
Foto: 021.rs

Ovaj Novosađanin je za 021.rs ispričao da se grafiti sa imenom Ratka Mladića i četiri slova S već mesecima nalaze na nekoliko zgrada na kraju Limana IV, u Ulici Ive Andrića, i da je on sada dopisao poruku.

"Nekoliko ovih grafita nalazi se na zgradama u ovom delu Limana i nisam samo ja, već je i moj drug zvao inspekciju i komunalnu policiju, i slali smo im i mejl da odreaguju, ali ništa nije urađeno. Kako sam video da neće da reaguju, odlučio sam da grafit tako ispravim, da bude činjenično tačan, a to je da je Mladić osuđeni ratni zločinac", kaže ovaj Limanac za 021.rs.

On u šali dodaje da će verovatno tek sada nadležne gradske službe reagovati.

Podsetimo da Novi Sad ima i Antigrafiti jedinicu jedinicu u okviru Gradskog zelenila, ali ni ona ništa ne može da uradi ukoliko ne dobije nalog od nadležne uprave.

  • Nemanja

    13.12.2019 11:09
    @pravi laloš

    Ratko Mladić je pre dve godine pravosnažno osuđen na doživotni zatvor, pa je vreme da počnemo u buvaru da trpamo i vas koji slavite ratne zločince.
  • burger

    13.12.2019 01:12
    @purgerNS
    nemoj da zaboravis ono cuveno sa vodovodom, kako smo juce dobili vodu kad je dosao rodjo da namijesti cijevi i slav'ne
  • Trt

    12.12.2019 17:27
    @@

    Narod koji pušta da ga njegovi političari pljačkaju i sprovode teror i krvoprolića 'zato što je Amerika zlotvor' je završio da svako zaglavi robiju do sudnjeg dana - i to ne da lenčarite u Hagu, nego da vas sve trpaju u furunu u turskom zatvoru.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti