Protest "U bojkot za Novi Sad" večeras na Pozorišnom trgu

Novi protest "U bojkot za Novi Sad" održaće se večeras u 19 časova na Pozorišnom trgu.
Protest "U bojkot za Novi Sad" večeras na Pozorišnom trgu
Foto: 021.rs
Na protestu će se okupljenima obratiti građanska aktivistkinja Marija Srdić i pokrajinski poslanik Demokratske zajednice vojvođanskih Mađara Aron Čonka. 
 
"Novi Sad ponovo šeta i ovoga puta ne planira da stane sve dok ne vidi leđa lokalnim kabadahijama, ali i čitavoj mašineriji ove nakaradne vlasti. Narod je taj koji je godinama unazad tlačen i ponižavan od strane Aleksandra Vučića i njegovih neobrazovanih saradnika, isti će im taj narod doći glave", navodi se u najavi okupljanja. 
 
Organizatori podsećaju građane kako su pre samo godinu dana "znali da preplave bulevare Novog Sada u znak otpora i borbe za ljudsko dostojanstvo" i pozivaju sve one koji su donekle iscrpeli svoju energiju da se "vrate na ulicu i odbrane svoje dostojanstvo do kraja".
  • Zivica

    24.02.2020 21:56
    ns
    Ljudi , sta dobijate bojkotom ? Nista. Svaki odgovoran covek treba da ide na izbore.
  • Jeca

    22.02.2020 13:20
    mars
    Vratite se vi u skupštinske klupe za šta vam je narod ukazao poverenje.
  • vlajko

    22.02.2020 11:14
    bojkot
    U zdravom telu zdrav duh , neka malo setaju nista im to ne znaci !

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Izbori 2020

Pastor razgovarao sa predstavnicima sedam izbornih lista

Predsednik Skupštine Vojvodine Ištvan Pastor održao je konsultativne sastanke sa predstavnicima svih sedam izbornih lista, koje su nakon izbora za poslanike u Skupštinu APV, održanih 21. juna i 1. jula, osvojile poslaničke mandate u Skupštini Vojvodine.