Sutra protest "U bojkot za Novi Sad"

Protest "U bojkot za Novi Sad" održaće se sutra, 28. februara, u 19 časova na Pozorišnom trgu.
Sutra protest "U bojkot za Novi Sad"
Foto: 021.rs
Novosadski studenti, građani Novog Sada i opozicione političke partije ponovo će pozvati na bojkot izbora. Na skupu će govoriti novinarka i građanska aktivistkinja Aida Ćorović, profesor Beogradskog univerziteta Čedomir Čupić i jedan od osnivača "Pokreta za bezbednu Srbiju" Vladimir Savić
 
"Protestu će prisustvovati i pripadnici žandarmerijske jedinice iz Niša koji su dobili uslovne zatvorske kazne i otkaz na poslu zbog toga što su sprečili mlađeg brata Aleksandra Vučića i Siniše Malog, Andreja Vučića i Predraga Malog, da zajedno sa svojim obezbeđenjem na silu probiju policijski kordon u centru Beograda,u vreme održavanja Parade ponosa 2014. godine", najavljuju organizatori.  
 
Posle protesta i poziva na zajedničku borbu za slobodne i poštene izbore, učesnici skupa će krenuti u protestnu šetnju ulicama Novog Sada, koja će se završiti kod sedišta policije u ulici Pavla Papa, kako bi i na taj način iskazali svoje nezadovoljstvo radom Ministarstva unutrašnjih poslova i solidarnost sa pripadnicima žandarmerije "koji su po političkom diktatu ostali bez posla".
  • Keyboarder

    28.02.2020 12:38
    Bojkotom za glasove je nesto poput onog jeb**** za nevinost. Nema narod (citaj Srbi, citaj Novosadjani) muda da se okupi i da se buni za bilo sta. Kicma slomljena, usta ucutkana, samo se silji k*** na nekom slabijem, zeni i deci i to u privatnosti podstanarskog doma svoga. Taman da nezadovoljstvo bude vece.

    Samo trolujem, jer mi ne pada na pamet da se borim za nesto u sta ne verujem, za nesto za sta ce milion srbalja da proda dupe prvom prilikom. Mogu da spasim sebe i svoju porodicu, a svo ostalo zadrugarenje, skupljanje, "poezijom protiv AV" i ostale gluposti - ajte molim vas. Videli smo do sad, da se saka jada borila za sebe od 2012 (SNS) i vidimo kako su se organizovali i kako su se izborili...a posto narod nema muda i kicmu da to isto uradi za sebe - molim lepo, bolje niste ni zasluzili, a ja svoju energiju necu trositi na ovu njivu zaparlozenu sto je Srbijom zovete
  • Bot

    28.02.2020 11:47
    Bot
    Niste interesantni za botovanje.
  • deni

    28.02.2020 08:48
    eee
    Evo prilike svima vama koji ste protiv NS na vodi da se okupite

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti