Šalteri "Informatike" i šalter sale ne rade zbog virusa korona

Svi šalteri "Informatike" od danas, 17. marta ne rade, a zatvorene su i sve druge šalter sale gradskih uprava i ustanova.
Šalteri "Informatike" i šalter sale ne rade zbog virusa korona
Foto: 021.rs
U "Informatici" su istakli i da se u narednom periodu neće obračunavati kamata za neblagovremeno plaćene račune.
 
Takođe, "Informatika" je saopštila da je obavestila javne izvršitelje da u naredna tri meseca odlože sva izvršenja. Kako je saopštilo ovo gradsko preduzeće, to je urađeno nalogu gradonačelnika Novog Sada Miloša Vučevića. Izvršenja se odnose na predmete u kojima je "Informatika" poverilac.
 
Dodajmo da je gradonačelnik Miloš Vučević rekao juče da su zatvorene sve šalter sale gradskih uprava i ustanova, a zbog uvođenja vanredne sitacije u vezi sa virusom korona. Koje su još mere donete u Novom Sadu zbog epidemiološke sitacije možete čitati OVDE
  • ...

    17.03.2020 15:10
    @ех
    "Имали икога да сагледа целокупну ситуацију"

    Nema. Bar ne tamo gde treba da ih bude.
    Odavno, na zalost.
  • ех

    17.03.2020 13:58
    бриго моја пређи на другог
    Значи платише ће ићи на шалтере поште, и тамо могу да буду редови? Шта се добило са овим? Имали икога да сагледа целокупну ситуацију или ће свако за себе да доноси неке одлуке. Има оних који неће или не могу да плаћају рачуне е-путем-
  • jovan

    17.03.2020 13:15
    @Analiza

    bravo

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti