Firma koja pretežno prodaje suplemente i ove godine održava dečja igrališta i terene

Kompanija "D Sport System", koja se mahom bavi prodajom suplemenata, ponovo je dobila posao održavanja dečjih igrališta i rekreacionih površina u Novom Sadu.
Firma koja pretežno prodaje suplemente i ove godine održava dečja igrališta i terene
Foto: 021.rs
Ova kompanija jedina se javila na tender Gradske uprave za komunalne poslove, procenjene vrednosti 16,6 miliona dinara bez PDV-a, a ponudila je svoje usluge po ceni od 16,4 miliona dinara bez PDV.
 
Ova firma je, zajedno sa još dve firme čije su delatnosti u vezi sa održavanjem različitih površina, i prošle godine održavala dečja igrališta, čime je bila prekinuta praksa da taj posao obavlja novosadsko pogrebno preduzeće "Lisje". 
 
"Lisje" je, inače, ovaj posao obavljalo jer poseduje opremu potrebnu za održavanje igrališta, a 021 se prošle godine raspitivao kako firma koja prodaje suplemente obavlja i fizički zahtevan posao na dečjim igralištima.
 
Tada je za 021 u Gradskoj upravi rečeno da je dovoljno da svi učesnici u zajedničkoj ponudi ispunjavaju uslove (što je bio slučaj), a u "D Sport System" su pojasnili da imaju veliko iskustvo u postavljanju i održavanju dečjih igrališta sa sportsko-rekreativnim površinama.
 
Kompanija je ove godine, pak, konkurisala sama.
 
Na koji način su pravdali dobijanje ovog posla o trošku budžeta grada čitajte u našem članku OVDE.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti