Sutra prikupljanje priloga za prodavce magazina "Liceulice" i korisnike kluba "Kompas"

Prikupljanje priloga u obliku namirnica, zaštitne opreme i sredstava za higijenu za prodavce magazine "Liceulice" i korisnike kluba "Kompas" koje je trebalo da se održi u ponedeljak, pomereno je za sutra zbog najavljenog produženja policijskog časa.
Sutra prikupljanje priloga za prodavce magazina "Liceulice" i korisnike kluba "Kompas"
Foto: 021.rs

“Zbog nastale situacije sa virusom korona svima nam je teško, ali postoje oni posebno ranjivi koji zavise od naše solidarnosti. Ljudi kojima Patrija pruža podršku (prodavci magazina Liceulice i korisnici kluba Kompas) su trenutno u vrlo nepovoljnoj situaciji te im svaka pomoć veoma znači”, navodi se u najavi događaja.

Kako nemaju svi adekvatne uslove za pripremu i skladištenje hrane namirnice bi trebalo da budu konzervirane i nekvarljive. Potrebne su još maske, rukavice, sredstva za ličnu higijenu i dezinfekciona sredstva.

U periodu prikupljanja  biće prisutna dva predstavnika udruženja, a kako je lokal ulični, donacija se može predati i ispred na otvorenom uz neophodne mere zaštite.

Prikupljanje se obavlja u nedelju, 21. marta, od 12 do 14h u prostoru "Patrije" u Kraljevića Marka 1.

Posao prodavaca magazine "Liceulice" vezan je za ulicu, a zbog vanrednog stanja, policijskog časa i lične bezbednosti oni više ne mogu da ga obavljaju. Prodavci magazina Liceulice su, širom Srbije, korisnici domova za duševno obolele, beskućnike i druge građane koji nose teret socioekonomske ugroženosti. Klub “Kompas” pruža podršku ljudima sa mentalnim poteškoćama.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti