Komunikacija sa Nacionalnom službom za zapošljavanje samo mejlom

Nacionalna služba za zapošljavanje saopštila je da će u narednom periodu zbog vanrednog stanja komunirali sa građanima elektronskim putem.
Komunikacija sa Nacionalnom službom za zapošljavanje samo mejlom
Foto: 021.rs
Ova služba neposredni kontakt obustavila je 17. marta.
 
To znači da:
 
- Prvu prijavu lica na evidenciju i podnošenje zahteva za ostvarivanje prava na novčanu naknadu za slučaj nezaposlenosti  može se podneti elektronskim putem.
 
- Dostavljanje uverenja o statusu lica na evidenciji sprovodiće se elektronskim putem.
 
- Podnošenje zahteva/prijava po raspisanim javnim pozivima/konkursima sprovodiće se elektronskim putem. 
 
Detaljne informacije i obrasci dostupni su na internet portalu Nacionalne službe www.nsz.gov.rs od danas, 23. marta. Svi potrebni obrasci, koje je neophodno dostaviti Nacionalnoj službi, nalaze se na sajtu Nacionalne službe, opcija Dokumenti, potom opcija Obrasci. 
 
Pribavljanje i dopuna dokumentacije sa klijentima razmenjivaće se elektronskim putem.
 
Osobama zainteresovanim za program samozapošljavanja kao i onima koji su već podneli zahtev za učešće u navedenom programu dostaviće se elektronskim putem Prezentacija Obuke "Put do uspešnog preduzetnika".
 
Poslodavcima kod kojih će, usled vanrednog stanja, doći do prekida realizacije programa, prekid će se tretirati kao odlaganje izvršenja ugovornih obaveza, do završetka nastalih okolnosti.
 
Kontakt telefoni i mejl adrese putem kojih zainteresovani mogu dobiti sve potrebne informacije vezane za rad filijala Nacionalne službe nalaze se na internet stranici NSZ i na ulaznim vratima svake filijale.
  • Marija

    10.08.2020 15:26
    nezaposleni
    NSZ treba ukinuti ionako ne služi ni za šta,i otpustiti radnike u njoj sto samo primnaju platu i nista ne rade.
  • Aleksandar

    30.06.2020 09:18
    Inclined Surface Tripod Turnst
    Ako ima neko lice sa invaliditetom ili bez da bi radilo ko majstor na popravkama telefona,kompijutera,lap-topova,tableta.....i.t.d.
    NEKA SE JAVI NA BROJ 063-80-26-309.
    SASA . ZAPOSLJAVAM ILI KO RADNIK ILI KO PARTNER PREDUZECA.
  • valerija

    18.04.2020 19:14
    šta je sa nezaposlenima
    ne mogu da verujem da se Vlada nije setila nezaposlenih u ovim teškim vremenima. Zar nama nije potrebno sve što i zaposlenim i penzionerima koje će te finansijski podržati. NSZ nije našla za shodno da podseti Vladu da i mi postojimo i da je nama pomoć najpotrebnija. Po ko zna koji put su potvrdili da NSZ postoji samo da bismo se tamo određenog datuma prijavili.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti