FOTO: Dunavski park ponovo otvoren za građane, deca najsrećnija

Novosadski parkovi i šetališta otvoreni su za građane posle više od mesec dana.
FOTO: Dunavski park ponovo otvoren za građane, deca najsrećnija
Foto: 021.rs

Kako su se uverili reporteri 021.rs, Novosađani su odmah iskoristili mogućnost da prošetaju parkovima.

Nije bilo gužvi, i mada mnogi nisu imali maske i nisu držali preporučenu distancu, ko je želeo mogao je da nađe parče prostora samo za sebe.

U parkovima je ipak bilo najviše roditelja sa decom koja su posebno bila oduševljena što ponovo mogu da se igraju na travi.

Kako je bilo u Dunavskom parku, koji se sve vreme i rekonstruiše, pogledajte u foto galeriji:

  • Cocco

    29.04.2020 20:31
    A jeste l' otvorili čuveni i nadasve skupi (od naših para finansiran!) Dino park? Tamo ste sigurno, zbog velike gužve i višemilionske posete, uveli posebne mere zaštite od virusa?
  • @Nikon Sevast

    29.04.2020 18:42
    Imas objavljene podatke o svim obolelima iz Novog Sada (godina rodjenja, pol, mesto). Prvi oboleli iz Novog Sada je devojcica 11 godina stara.
  • Три бандита

    29.04.2020 17:56
    @primitivizam
    Učim ih tj. Treniram ih ko pit bulove svaki dan po Suncu i vrelom Novosadskom asfaltu da bi mogli sami da se odbrane od devijantnih ličnosti kojih se nakotilo poprilično u mom sokaku ...
    Ako je to primitivizam , onda me slobodno zovite pećinskim čovekom.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Da li će Novosađani slušati Beograd?

Po prvi put od 2016. godine deluje da je opozicija u Novom Sadu koliko-toliko na nogama. Nije sjajno, ali je rezultat koji bi prodrmao aktuelnu vlast bio na vidiku.