VIDEO: U Novom Sadu razglasom i vatrometom protiv Đilasa i opozicije, reagovala policija

Pristalice aktuelne vlasti drugo veče zaredom su u 20:30 časova organizovali kontraakciju protestu "Bukom protiv diktature", na kojem građani sa svojih terasa iskazuju nezadovoljstvo vladajućom garniturom.
VIDEO: U Novom Sadu razglasom i vatrometom protiv Đilasa i opozicije, reagovala policija
Foto: 021.rs
Simpatizeri Srpske napredne stranke i koalicionih partnera organizovali su razglas u pojedinim delovima grada, sa kog su nekoliko minuta bez prestanka puštali skandiranje: "Hej, hej, Đilase, vrati pare, lopove".
 
Na pojedinim mestima u 20:30 časova građani koji su protestovali protiv opozicije zapalili su i vatromete.
 
Kako javlja portal Autonomija, u jednu od zgrada na Bulevaru cara Lazara od broja 41 do 43 ušla je i policija, jer su stanari zgrade prijavili bakljadu i vatromet na krovu. Policija je došla ispred zgrada sa tri automobila, a stigla je i policijska marica sa pripadnicima interventne jedinice. Autonomija navodi da je na zgradi bilo desetak mladića koji su, kako saznaju, imali dozvolu za kretanje za vreme polcijskog časa.
 
 
Ovo je odgovor pristalica vladajuće stranke na proteste građana u 20:05 časova, kada deo Novosađana sa svojih terasa protestuje udaranje u šerpe, gelendere ili duvanjem u pištaljke i trube, poručujući da "dižu glas protiv diktature". Više o večerašnjem "šerpanju" možete da čitate OVDE.
 

Komentari 264

  • Aleksandar

    04.05.2020 20:49
    Dosta vise
    Aman vise!!!Ako vam se toliko mitinguje, skupite se pa idite ispred vlade ili gde vec hocete. Prestanite da maltretirate psihicki nas koje zabole za politiku i vlast i opoziciju.
  • Lala

    04.05.2020 17:43
    Negovanje prostakluka
    Kada se premundureni radikali dokopaju vlasti prvo sto su mogli i znali da urade jeste da kompletnim svojim radom potpuno uprostace drzavu i dovedu je u stanje u kome se oni dobro osecaju.Uredjeno,moderno,tolerantno,kulturno i dijalogu sklono drustvo ne mogu uspostaviti primitivci i prostaci ,oni koji za kulturu izdvaja ju 0,7% jer to smatraju bacenim novcem.
  • Pera

    04.05.2020 17:33
    sve i daje otišao pravo u poli
    Upravo se desilo to da je šačica huligana, navijača i partiskih poslušnika silovala Srbiju. Narko karteli pokazuju apsolutnu dominaciju na građanima. Ostaje nam samo da pišemo komentare i da se frustriramo između četiri zida, jer su se pobrinuli da nema ni opozicije za koju možemo da glasamo. Prijatno nam tiho umiranje

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti