VIDEO: Peto veče "šerpanja" protiv vlasti u Novom Sadu

Peto veče zaredom deo Novosađana je izašao na "balkonske" proteste protiv vlasti u 20:05 časova i duvajući u pištaljke i trube, te udarajući u šerpe, iskazao je svoje nezadovoljstvo.
VIDEO: Peto veče "šerpanja" protiv vlasti u Novom Sadu
Foto: 021.rs
Buka šerpi, gelendera, pištaljki, truba i glasne muzike, čula se u različitim delovima grada, odmah posle aplauza za medicinske radnike, koji startuje u 20 sati.
 
Građani su se odazvali na pozive da učestvuju na protestu "Digni glas: Bukom protiv diktature".
 
Ovo je peto veče da deo Novosađana protestuje, a juče je u pojedinim delovima grada organizovana i kontraakcija u kojoj su učestvovali simpatizeri aktuelne vlasti.
 
Simpatizeri vlasti su i ove večeri organizovali kontraakciju protestu građanu, a kako je to zvučalo i izgledalo, pogledajte OVDE.
 
  • Slobista

    01.05.2020 21:18
    Ovaj je bolestan... ja sam Slobista i slusao sam serpe a Sloba je pao kada je mislio da je najjači tako ce i ovaj...samo je SLOBA za ovoga bio gospodin.....
  • Tinkerbell

    01.05.2020 14:54
    Nemoj šefe da se raduješ bojkotu, jer ga neće biti. Pročitali smo sve tvoje taktike, hteo si sam da biraš protivnika koji ti odgovara, ali prc, ne može. Protivnik smo ti mi bezimeni i beznačajni koje smatraš samo glupom publikom.
  • @Milan

    01.05.2020 14:35
    Hvala na predlogu, mozemo poceti s tvojom

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti