VIDEO: Šesto novosadsko veče "šerpanja" protiv vlasti

Šesto veče zaredom deo Novosađana je izašao na "balkonske" proteste protiv vlasti u 20:05 časova i duvajući u pištaljke i trube, puštajući muziku, te udarajući u šerpe, iskazao je svoje nezadovoljstvo.
VIDEO: Šesto novosadsko veče "šerpanja" protiv vlasti
Foto: 021.rs

Buka šerpi, gelendera, pištaljki, truba i glasne muzike, čula se u različitim delovima grada, odmah posle aplauza za medicinske radnike, koji startuje u 20 sati.

Ovo je šesto veče da deo Novosađana protestuje, a nekoliko dana unazad se u pojedinim delovima grada organizuje i kontraakcija u kojoj učestvuju simpatizeri aktuelne vlasti.

  • ZaV

    02.05.2020 22:28
    @V
    Gospodine V odmorite malo, ruke vas bole od komentarisanja
  • Мирко

    02.05.2020 18:40
    Мишеви
    Мишеви изашли на довољну раздаљину да праве грају?
    За кога, против кога? Ти исти мишеви су лупали деведесетих иии? Ево њиховог продукта, опет лупају. Зар не схватате да се тако не мења Србија, подељени смо, сте, мржња преовладала.
  • Nada

    02.05.2020 18:25
    Kabadahije
    Ovo nisu novosađani, jer ovako divljački ponašanje ne priliči mirnom i gostoljubivim Novom Sadu. Policija je zakazala, jer u ovoj situaciji, gde smo prinuđeni da ostanemo u stanovima, barabe i divljaci nas maltretiraju, a policija ne reaguje.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

U utorak jaka košava

Posle nestabilnog vremena u toku noći, u ponedeljak će, uz promenljivu oblačnost, padavine biti manje verovatne.