Od ponedeljka će svi Novosađani moći da se voze autobusima GSP-a, uz mere zaštite

Svi građani će od ponedeljka, 11. maja moći da se voze na svim linijama GSP-a, a uz preporuku da poštuju propisane epidemiološke mere i pravila ponašanja.
Od ponedeljka će svi Novosađani moći da se voze autobusima GSP-a, uz mere zaštite
Foto: 021.rs
Kako je naveo gradski prevoznik, autobusi će saobraćati po redu vožnje za radni dan, a vikendom po redu vožnje za subotu, odnosno nedelju.
 
"Putnici su dužni da poseduju važeću kartu za prevoz - pretplatnu markicu za maj, pojedinačnu kartu koja će moći da se kupi u vozilu, ili dnevnu kartu", navodi GSP. 
 
Pretplatne markice moći će da se kupe i tokom vikenda (subota i nedelja) na sledećim prodajnim mestima
 
- plato ispred Železničke stanice, Futoška pijaca, Šafarikova ulica: od 6 do 20 časova, 
- Limanska pijaca: od 6 do 13 časova, 
- Novo naselje: od 7 do 14 časova.
 
Radničke pretplatne markice prodavaće se subotom i nedeljom na šalteru MAS od 7 do 15 časova.
 
Uspostavljanjem redovnog saobraćaja, od 11. maja se ukida režim koji je bio na snazi od 4. maja. Taj režim je podrazumevao da autobusima GSP-a mogu da se voze samo oni koji imaju pokaznu kartu, jer pojedinačne nisu mogle da se kupe, o čemu je 021 pisao OVDE.
  • Natali

    10.05.2020 20:58
    Saleri za prodaju markica!!
    Da li mozete da verujete da svi salteri za prodaju gradjanskih markica koji su navedi na sajtu, ne prodaju iste za sve zone. Naime htela sam da kupim markicu za II zonu kod Limanske pijace, ali oni prodaju samo za I. Da li je moguce da placaju radnika koji ce prodavati jednu vrstu markica, a ukupno ih ima 5. Strasno je koliko se srozao kvalitet nekada prestizne firme. O vozacima i busevima bolje da ne komentarisem.
  • Laki

    09.05.2020 16:39
    Martovska markica
    Što ne umanje majsku markicu ko donese martovsku.Stvarno nema smisla ....
  • Modesty

    09.05.2020 07:00
    Čita li iko ove vest
    Čitaju li pojedine osobe ovde tekst do kraja ili odmah skoče da komentarišu...Kakva subota, kakvi špicevi...Lepo piše od 11.05. idu po redu vožnje za radni dan...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Da li će Novosađani slušati Beograd?

Po prvi put od 2016. godine deluje da je opozicija u Novom Sadu koliko-toliko na nogama. Nije sjajno, ali je rezultat koji bi prodrmao aktuelnu vlast bio na vidiku.