Devet meseci za popravku Mosta slobode

Popravke na Mostu slobode trebalo bi uskoro da počnu i trajaće devet meseci.
Devet meseci za popravku Mosta slobode
Foto: 021.rs

Ovo je rok koji je firma "MDJ Most-NS" dala kao jedini ponuđač na tenderu Uprave za građevinsko zemljište i investicije. Ukupna vrednost radova je 41 milion dinara sa PDV-om, a kako je ugovor već potpisan, očekuje se da radovi počnu čim bude spremna sva dokumentacija.

Planirana je popravka dela Mosta slobode sa bačke strane grada, kod stubova koji se nalaze pre ulaza na Štrand, na Bulevaru despota Stefana.

Predviđeni su i radovi u dužini od 120 metara mosta, radovi na stubovima, nosačima, asfaltnoj podlozi, pešačkoj stazi, ogradi, ivičnjacima, sistemu za odvodnjavanje i druge vrste sanacija.

Najobimniji radovi planirani su na stubu broj 10, oko kog će biti postavljena skela.

  • tokčić

    12.05.2020 20:40
    Šta je sa Varadinskim mostom? Njemu je rok upotrebe davno istekao.
  • bananarama

    12.05.2020 15:38
    Devet meseci za popravku mosta?
    Neke od najvećih građevina na svetu su napravljane za devet meseci.
  • Milan

    12.05.2020 13:58
    presedan
    Bio bi presedan da taj most nema uljudnu biciklističku pa makar i samo sa jedne strane + da se ne poveća ograda koja je preniska za toliki most. Preko u neposrednoj blizini živi gotovo 30 hilj ljudi, sramota je da se ne može biciklom preći.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti