Ponovo mogući treninzi na Spensu

Svi sportski prostori Spensa od danas, 12. maja ponovo rade.
Ponovo mogući treninzi na Spensu
Foto: 021.rs
Objekat će za posetioce biti otvoren radnim danima od 6 do 22 časa, a vikendom od 8 do 22 časa.
 
Kako navode u Upravi Spensa, u skladu sa odlukom Vlade Srbije, u ovom sportsko-polsovnom centru su preduzeli sve preventivne mere kako bi se sportisti i članovi sportskih organizacija osećali bezbedno.
 
"Izvršili smo čišćenje i dezinfekciju sportskih prostora, kao i svih pratećih sadržaja uz dvorane. Pored propisa o poštovanju mera socijalnog distanciranja i pojačane dezinfekcije prostora, postavljene su dezobarijere na ulazu u svaku sportsku dvoranu", navode u Upravi SPC "Vojvodina".
 
Kako dalje navode na Spensu, svi korisnici sportskih prostora obavešteni su da za njih takođe važe posebne mere, u vezi sa brojem korisnika, socijalnom distancom, kao i pridržavanje svih propisanih mera zaštite tokom treninga.
  • Altos

    12.05.2020 22:39
    A bazen nista? A da krece postavljanje plocica za 5 mil evra...
  • Cega

    12.05.2020 15:10
    Treninzi
    I na koji fazon

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Preminuo Živan Berisavljević

Veliki borac za Vojvodinu i kritičar nacionalizma, nekadašnji visoki funkcioner Titove Jugoslavije i ambasador SFRJ u Londonu Živan Berisavljević preminuo je u 89. godini.