Obnavlja se put između Siriga i Novog Sada, preusmeravanje saobraćaja do sredine avgusta

Otvaranje službenog prolaza, postavljanje signalizacije i obnova kolovoza na putu Sirig-Novi Sad počeće danas, 18. maja.
Obnavlja se put između Siriga i Novog Sada, preusmeravanje saobraćaja do sredine avgusta
Foto: 021.rs
Počinju radovi na državnom putu I A, petlja "Sirig" - petlja "Novi Sad sever", u smeru Sirig-Novi Sad, a odvijaće se od 6 časova ujutru do 18 časova popodne, do 20. maja.
 
Od 20. maja počinju radovi na rehabilitaciji kolovoza na istoj deonici, koji će trajati sve do 16. avgusta. 
 
"Tokom izvođenja radova, saobraćaj iz pravca Siriga ka Novom Sadu biće preusmeren preko službenog prolaza na dvosmerno odvijanje saobraćaja na pravcu Novi Sad-Sirig", navodi se u saopštenju Puteva Srbije.
 
Kako je dodatno objašnjeno, saobraćaj iz pravca Siriga ka Novom Sadu odvijaće se zaustavnom trakom.
 
U preduzeću savetuju sve učesnike u saobraćaju da zbog svoje bezbednosti, ali i bezbednosti drugih, poštuju saobraćajne propise i prilagode brzinu kretanja uslovima na putu.
  • Mika

    29.06.2020 08:41
    Put
    Regionalni put,Ns-Sirig-Srbobran je izrešetan zakrpama da više nema gde krpiti,a njegovu obnova će verovatno dočekati Vaskrsenje Cara Dušana.
  • MILMAR

    18.05.2020 12:46
    ...iz ovog..
    ...teksta ne mogu da shvatim, o kojoj deonici puta se radi, da li o auto putu (spominje se zaustavna traka) ili o regionalnom putu , preko Čeneja....ne kontam
  • Che

    18.05.2020 08:12
    @Mare
    Ako se vozi zaustavnom trakom,onda je auto put u pitanju.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti