Ekskluzivni Omega-3 Norway Shop sada na još jednoj adresi u Novom Sadu

Jaka imunološka barijera otežava put različitim infekcijama i oboljenjima do našeg organizma.
Ekskluzivni Omega-3 Norway Shop sada na još jednoj adresi u Novom Sadu
Foto: 021.rs
Redovna i uravnotežena ishrana, fizička aktivnost, odmor i dovoljno sna mogu da učine mnogo kad je reč o prevenciji oboljenja i očuvanju zdravlja. Postavlja se logično pitanje - da li postoji nešto što ne možemo da unesemo kroz ishranu, a bitno utiče na naše zdravlje?
 
Odgovor leži u omega-3 masnim kiselinama, esencijalnim kiselinama koje su kod većine građana u "deficitu" jer ih organizam ne sintetiše, a jedan su od ključnih faktora u razvoju i negovanju zdravog organizma.
 
Dobra vest je da se omega-3 masne kiseline vrlo lako suplementuju i daju rezultate bez obzira na to da li ih uzimaju trudnice, deca, odrasli ili stariji građani. Omega-3 masne kiseline, najčešće u formi eikozapentaenoinske kiseline (EPA) i dokozaheksaenoinske kiseline (DHA), bitno utiču na ceo organizam, počev od rada srca, funkcije mišića i moždanih funkcija, preko zdravog vida, kostiju, zuba do zdravlja kose, noktiju i izgleda našeg najvećeg organa, kože.
 
Gde se nalaze omega-3 masne kiseline?
 
Međutim, nije svejedno koji je vaš izvor omega-3 masnih kiselina, najčešće zastupljenih u kvalitetnoj ribi koja nije dostupna u našem podneblju. Srećom, direktno iz hladne Norveške, premium omega-3 masne kiseline stižu do naših domaćinstava zahvaljujući Norway House kompaniji, ekskluzivnom uvozniku i distributeru originalnih norveških omega-3 masnih kiselina, u originalnom pakovanju.
 
Dobra vest za sve koji su odlučili da daju poverenje Norway House, ali i za one koji razmišljaju da probaju neke od kvalitetnih proizvoda namenjenih svim uzrastima – Omega-3 Norway Shop sada se nalazi na još jednoj lokaciji u Novom Sadu, a trećoj u Srbiji i to na Bulevaru Evrope 22.
 
 
Bilo da ste zainteresovani za omega-3 kapsule za celu porodicu, kapsule za decu, trudnice, odrasle ili za najkvalitetnije ulje divljeg bakalara, u ekskluzivnom Omega-3 Norway Shop-u ćete dobiti sve potrebne informacije o načinu konzumiranja ovih proizvoda, akcijama i novostima iz asortimana. 
 
Radno vreme novootvorenog Omega-3 Norway Shop No. 2 je svakog radnog dana 09:00-20:00 i subotom 10:00-14:00, a u istim terminima možete da posetite i Omega-3 Norway Shop No. 1 koji vam je i do sada bio na usluzi u Pariskom magazinu, Kralja Aleksandra 12 u Novom Sadu, kao i Omega-3 Norway Shop No. 3 na Paliluli u Beogradu, na adresi Ilije Garašanina 22.
 
Takođe, možete koristiiti iz svoje fotelje internet prodavnicu, gde kupovinu norveških omega-3 proizvoda možete obaviti i putem platnih kartica.  
 
Opredelite se za neki od premium proizvoda i posetite svoj Omega-3 Norway Shop već danas, kao i zvaničnu internet stranicu OVDE. Norveške premium omega-3 proizvode potražite i u svim bolje snadbevenim apotekama. Vaše zdravlje će vam biti zahvalno.
 

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti