Klinički centar Vojvodine dobio četiri respiratora

Dečji fond Ujedinjenih nacija (UNICEF) u Srbiji, u saradnji sa donatorima, dostavio je danas četiri respiratora Urgentnom centru Kliničkog centra Vojvodine (KCV), saopštio je UNICEF.
Klinički centar Vojvodine dobio četiri respiratora
Foto: 021.rs
Nabavka respiratora, navedeno je, omogućena je zahvaljujući Udruženju reciklera Srbije.
 
Direktorka KCV Edita Stokić zahvalila se UNICEF i donatorima koji su pomogli realizaciju ovog projekta i naglasila da će respiratori biti od velikog značaja za dalji rad te zdravstvene ustanove.
  • Ognjen

    05.06.2020 23:50
    Veliki Respirator poslao 4 respiratora u NS. Hvala licemerni sadisto sto si prodao svoju dedovinu u Bugojnu i kupio od SVOJIH para 4 respiratora.
  • Andrija Šrek

    05.06.2020 13:32
    ?!?
    Čekajte, kakva sad humanitarna pomoć, kad je Vučić u aprilu kupio 2200 respiratora, koliko se sećam...?
    Šta će nam humanitarni respiratori, zašto ih nismo odbili i prosledili nekoj afričkoj zemlji, Brazilu gde je haos, itd...?
  • Futur

    05.06.2020 09:35
    Karantin posle izbora
    Verujem da će posle izbora doći do naglog skoka cena kao i iskazivanje stvarnih brojki zaraženih i da će policijski čas, biti pretvoren u policijski mesec.
    Naderali smo kao se okrene.
    Mada smo i sami krivi. jer ruke šire u lica se ljube. Ne smemo.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti