Nema novozaraženih u privatnom domu za stare u Petrovaradinu

Nakon dodatnih testiranja, nije ustanovljeno da ima novozaraženih u privatnom domu za stare "Mass greeen house" u Preradovićevoj 7 u Petrovaradinu.
Nema novozaraženih u privatnom domu za stare u Petrovaradinu
Foto: 021.rs
Iz pokrajinskog Sekretarijata za socijalna pitanja saopštili su da je u protekla 24 časa testirano još dvanaestoro korisnika i zaposlenih i da je kod svih test bio negativan.
 
"U domu se od pojave infekcije sprovode sve mere po nalogu epidemiologa. Korisnici i zaposleni koji su bez simptoma nalaze se u domu pod stalnim nadzorom lekara Kliničkog centra Vojvodine", navode iz sekretarijata.
 
Podsetimo da je ustanovljeno da je 22 korisnika i šestoro zaposlenih zaraženo virusom korona i da većina ima samo blage simptome. U Kliničkom centru se nalazi R.S. (69) koji je na respiratoru i kod koga je prvog registrovan virus, kao i još sedmoro zaraženih.
 
Oboleli su registrovani samo u objektu u Preradovićevoj 7, dok u drugom, koji se nalazi nedaleko u Ulici Čajkovskog 11b, nema korona pozitivnih.
 
Prema rečima pokrajinskog premijera Igora Mirovića, sumnja se da je neko od zaposlenih preneo virus u dom. Više možete čitati OVDE.
  • X

    05.06.2020 15:43
    Kako znate da u drugom domu koji je nedaleko nema pozitivnih kada niste testirali?
  • Pulmolog u penziji

    05.06.2020 15:19
    Rešeno
    Ovaj incident neće uticati na okolna mesta Petrovaradina.
  • Hm

    05.06.2020 15:04
    Niste testirali sve.....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti