FOTO: "Nikli" stubići u Jevrejskoj da bi sprečili bahato parkiranje na zelenoj površini

Jevrejska ulica od juče ima niz stubića koji bi trebalo da zaštite zelenu površinu od nepropisnog parkiranja, a po kojem je ova ulica u centru grada poznata.
FOTO: "Nikli" stubići u Jevrejskoj da bi sprečili bahato parkiranje na zelenoj površini
Foto: 021.rs
Kako za 021 potvrđuju u Gradskom zelenilu, stubići će biti postavljeni duž ulice gde god postoji evidencija da se zelena površina kontinuirano uništava parkiranjem.
 
 
"Ovi stubići će biti postavljeni duž cele Jevrejske ulice, osim na mestima gde su parking mesta uzdužno na putu pa za tim nema potrebe", navode u Zelenilu za 021.
 
 
Godinama unazad, vozila se nepropisno parkiraju u ovoj ulici - bilo da staju da istovare robu, a vrlo je česta pojava ulaska u pešačku zonu džipovima radi ispijanja kafe u lokalima u ovoj ulici.
  • N.Sad

    21.08.2020 17:54
    Niko ne radi svoj posao. Kao da je problem postaviti policajca pa da uslika sve te bahate vozače koji parkiraju svako jutro na stajalištima za autobuse, pešačkim prelazima itd. Ama baš svako jutro. Taksisti zaustave, izlaze putnici, autobusi ne mogu od njih da se zaustave na stajalištima nego stoje u desnoj traci i primaju putnike. Sve lako rešivo samo kad svako radi svoj posao. Sramota da ovoliki grad nema kamera koje bi evidentirane prekoračenje brzine, prolazak kroz crveno itd. Sramota. Kome je u interesu da se one ne instaliraju? Na uloženih 1.000.000 eura ,,zarada" bi bila 5.000.000 i na duže vreme rešili probleme, udese itd. Uvek sam se pitao gde je saobraćajna policija? ,,Svaki dan" idem i vraćam se sa posla putem kojim prođe na desetine hiljada automobila i da li vidim u mesec dana jednom a često niti jednom saob. policiju koja bi trebala zbog frekvencije saobraćaja da tu dežurna 24 časa.
  • N.Sad

    21.08.2020 17:36
    @ Telep Nema svako bicikli kao ti a i da imam, na ovoj temperaturi dođem biciklom na posao, uđem u objekat gde radim, upaljena klima i za 10 minuta kao da sam se tuširao. Ovako sednem u auto za 10 minuta sam na poslu, parkiram, pešačim 10-15 minuta i dođem na posao i radno vreme provedem u suvoj majici, hlačama itd.
  • Rođa

    21.08.2020 11:18
    @Nedim
    Treba biti dovoljno neinteligentan pa davati "po par crvenih" i "vaditi stubiće" umesto parkirati se na parking ili na neku betoniranu površinu.
    Po tome se da zaključiti ko je smešan.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti