Vučević o ministarskoj fotelji: Ostajem u Novom Sadu, sve ostalo su spekulacije

Potpredsednik Srpske napredne stranke i gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević izjavio je da ostaje u na čelu Novog Sada i da su sve ostalo samo spekulacije.
Vučević o ministarskoj fotelji: Ostajem u Novom Sadu, sve ostalo su spekulacije
Foto: 021.rs
O Vučevićevom preseljenju u Beograd kako bi preuzeo resor pravde spekuliše se već više godina, a iste glasine pojavile su se i poslednjih dana, pred formiranje nove vlade Srbije. 
 
Iako je izbor Vučevića za gradonačelnika Novog Sada po treći put zbunio one koji su očekivali da on zasigurno ode u Beograd, to nije zaustavilo glasine. Tako se u Novom Sadu i protekle dve nedelje priča o tome da je izvesno da će mesto gradonačelnika prepustiti svom zameniku Milanu Đuriću.
 
Međutim, gostujući na Radio-televiziji Srbije, Vučević je jutros ponovo sve porekao. 
 
"Po treći put sam izabran za gradonačelnika i fokusiran sam na taj posao i na posao potpredsednika Srpske napredne stranke", prokomentarisao je kratko Vučević.
 
Podsetimo da je Vučević prvi gradonačelnik u istoriji koji je dobio treći mandat za rukovođenje gradom. Više o tome pročitajte na OVOM LINKU.
  • vladaNS

    21.10.2020 20:42
    ?
    Zašto bi išao kada i Novi Sad ima zatvor.... Pozdrav iz Vojvodine
  • justicija

    21.10.2020 20:35
    braća po prstićima
    Bratska veza je neraskidiva! Tu se ne sme ništa menjati, jer se u prethodnih osam godina dosta zaradilo, dobro organizovalo i što bi se sada to kvarilo. Svima je lepo, sem gradjanima i izgledu grada.
  • Milica

    21.10.2020 12:58
    Putuj Igumane!
    Idi molim te i ne vracaj se! Ti i Vesic, tandem snova!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti