FOTO: Grad izdvaja više od 30 miliona za nekoliko sportskih i rekreativnih igrališta

Gradska uprava je raspisala tender za gradnju nekoliko dečijih, sportskih i rekreativnih terena na više lokacija u Novom Sadu, saznaje 021.rs.
FOTO: Grad izdvaja više od 30 miliona za nekoliko sportskih i rekreativnih igrališta
Foto: 021.rs

Kako se vidi iz dokumentacije iz javne nabavke, nije direktno određeno gde bi se koji sadržaji gradili i predviđeno je nekoliko lokacija za koje će Uprava za građevinsko zemljište i investicije naknadno doneti odluke.

Tako se kaže bi tzv. "Avantura park" bili postavljeni na Štrandu, kao i u vrtiću Vendi na Novom naselju ili dvorištu OŠ "Jožef Atila" na Telepu.

Sportski tereni za basket sa podlogom od "tartana" dimenzija 14x17 metara bi se postavili u Stepanovićevu i na Podbari, odnosno na Detelinari u Ulici Stevana Divnina Babe.

Za rekreaciono igralište "Aktiv" sa podlogom od "tartana" planirana je lokacija na Bulevaru Evrope tj. u Ulici Veselina Masleše.

Rekreativna igrališta "Kinetik" su predviđena da budu u Ulici Stanoja Stanojevića ili na Bulevaru vojvode Stepe, zatim dva na Bulevaru Evrope tj. u Ulici Veselina Masleše i jedno u Limanskom parku.

Procenjena vrednost radova i ugradnje opreme na svim igralištima je 29.166.666,67 dinara bez PDV-a, a rok za podnošenje ponuda je 9. novembar.

  • NS

    22.10.2020 14:02
    Poklanjamo
    Evo dragi sugrađani, mogu da vam prenesu naš basket teren sa Bulevara oslobođenja, pošto su ga stručno postavili tik ispod naših prozora mimo svih pravila struke. Već godinu dana nemamo ni trenutka mira jer sve odzvanja od 5 koševa a u krugu od 100 metara terena koliko hoćeš. Vratite nam "Livadicu" a ko je željan basketa pod prozorom od 8 do 24h neka im se javi...
  • ex chapman

    22.10.2020 09:30
    posteni nalazaci
    "Mi smo pronasli jos para!"
    epska izjava
    nemas pare za osnovne obaveze drzave prema stanovnistvu, a razbacujes se na gluposti - od novogodisnje rasvete do nacionalnih stadiona
    nemamo para da isplatimo penzije. skidaj 10%! e, cek, pa mi smo pronasli jos para - zidaj nacionalni stadion, dizi spomenike, premestaj brda...
    ali ne mora da stedi onaj ko uvek moze da otme kad mu usfali!
    pitanje je samo dokle cete trpeti da vam otimaju!
  • Salajčan

    21.10.2020 23:14
    Sramota
    Na Salajki nema dece ni omladine,pa ni netreba ništa da uradite. Sramota i bruka. Oćemol i mi nekad nešto dobiti od grada,ili treba da čekamo da se promeni vlast.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti